• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

16.01.2020

18:07

(VIDEO) PLEME VASOJEVIĆI PEŠKE IDE KA BERANAMA! Odlučni su u odbrani svetinja, KOLONI NEMA KRAJA!

Balkan

(VIDEO) PLEME VASOJEVIĆI PEŠKE IDE KA BERANAMA! Odlučni su u odbrani svetinja, KOLONI NEMA KRAJA!

Podeli vest

Širom Crne Gore svakodnevno se održavaju protesti

Meštani sela Polica, nadomak Berana, krenuli su peške na litiju koja se organizuje u Beranama, pokazavši tako odlučnost i istrajnost u borbi za odbranu svetinja.

Danas se širom Crne Gore, kao i u proteklom periodu od usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti, okupljaju vernici i građani drugih veroispovesti u znak podrške Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori.

(FOTO/VIDEO) SNEG I HLADNOĆA IM NE MOGU NIŠTA, ODBRANA SVETINJA JE JAČA OD SVEGA! Krst, ikone i zastava Srbije na ČELU LITIJE! Građani Žabljaka prkose zimi i MILOVOM REŽIMU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Masovne šetnje naroda po CG,a sad i plemena.Pa sad mi nije ili jeste sve jasno,glasali Mila da vlada 30 godina,da ih ponižava,nipodištava,potkrada,laže,maže,sad se nešto protive i do kad tako,do sledećih izbora kad će opet da pobedi,normalno.

Miki

pre 4 godine

Uspevao je Milo da se održi uz pomoć muslimana ,katolika Albanaca i drugih,a i svojih od ranije.Sada je pitanje,stava muslimana ,koji se i kod njih početno menja.Pored toga,ko će sarađivat,u svetu sa čovekom koji u političkoj i drugoj praksi nema karaktera.Niko ne kompromituje,njegove nalogodavce,tako dobro kao on sam.

usaf

pre 4 godine

Samo neka setaju-zdravo je to!A zakon ce biti sproveden!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17