• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pljevaljske novine

01.02.2020

11:37

UZBUNA KOD PLJEVALJA! PO NALOGU POLICIJE kopa se dubok KANAL NA GRANICI SA SRBIJOM!

Balkan

UZBUNA KOD PLJEVALJA! PO NALOGU POLICIJE kopa se dubok KANAL NA GRANICI SA SRBIJOM!

Podeli vest

U selu Adrovići iznad Pljevalja, po nalogu policije, kopa se kanal na granici sa Srbijom, javljaju Pljevaljske novine

Kakvi se radovi izvode i zbog čega se kopa kanal dubok oko metar i po i širok preko tri metra u selu Adrovići na mestu ispod nekadašnje škole, na granici sa Srbijom, nema zvaničnog odgovora od Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore.

Zemljani nasipi nastali kopanjem kanala visoki su do nekoliko metara. Za ove neuobičajene radove saznalo se zbog problema u vodosnabdjevanju meštana Adrovića. Ta vest u Pljevljima izazvala je nagađanja da kanal treba da posluži kao prepreka za nekontrolisani prelazak i šverc na tom delu granice između Srbije i Crne Gore, ili da spreči dolaske vernika na litije Srpske pravoslavne crkve, koje traju više od 30 dana zbog usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti u CG.

Meštani Adrovića zabrinuti su zbog problema u vodosnabdevanju koji su nastali usled kopanja kanala u prethodna tri dana.

 

 

Istakli su da radove izvodi mehanizacija pljevaljskog opštinskog preduzeća Lokalni putevi, a da su na licu mesta prisutni policajci koji obezbeđuju teren.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihailiovic

pre 4 godine

Da narod Crne Gore smeni u najkracem roku rezim Mila Djukanovica ili preti gradjanski rat u Crnoj Gori,pitanje je samo vremena !

Marcco

pre 4 godine

Šta je sledeće? Jel će da kanal napune vodom i puste krokodile?

Dragan

pre 4 godine

Standardna protivtenkovska prepreka. Ko je završio predvojničku obuku zna šta je i čemu služi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija