• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.02.2020

17:49 >> 20:17

(VIDEO/FOTO) SKUPILI SU SE KUČI, PIPERI, BJELOPAVLIĆI... PODGORICA SIJA, U ODBRANU SVETINJA USTALO ČAK 250.000 HILJADA VERNIKA!

Balkan

(VIDEO/FOTO) SKUPILI SU SE KUČI, PIPERI, BJELOPAVLIĆI... PODGORICA SIJA, U ODBRANU SVETINJA USTALO ČAK 250.000 HILJADA VERNIKA!

Podeli vest

U Crnoj Gori se održava još jedna u nizu litija koja će, očekuje se, prevazići sve dosadašnje. Prema nekim procenama, na crnogorskim ulicama večeras će biti blizu 250.000 ljudi

Foto: Informer

20:00 - Ogroman broj ljudi šeta Pljevljima

 

19:30 - Mojkovačani prošetali pored kuće premijera Duška Markovića

 

 

18:30 -  Oko 50.00 hiljada vernika u Podgorici

 

 

Ispred Hrama Hristovog vaskrsenja okupilo oko 50.000 hiljada ljudi, a u glavni grad Crne Gore doputovali su vernici iz cele države.

18:26 - Pivljani na nogama

 

 

17:54 - Berane ne odustaje 

Vernici u Beranama i večeras su najbrojniji. Vernicima je krajnje odredište manastir Đurđevi stupovi. ispred Đurđevih stupova odjekuje  "Ne damo svetinje".

17:17 - Pao rekord u Bijelom Polju

Bijelo Polje prema popisu iz 2003. godine ima 15.883 stanovnika, a na večerašnjoj litiji okupilo se više od 25.000 ljudi!

 

 

17:12 - Podgorica na nogama

 

 

Mnogo kolona je danas iz različitih krajeva Crne Gore krenulo ka Podgorici. Između ostalih tu su Piperi, Kuči, Bratonožići i Bjelopavlići,  a njima će se obratiti Otac Momčilo Krivokapić.

Cela Crna Gora se digla, otpor diktaroskom režimu ne prestaje, ne postoji kraj države koji ne brani pravoslavne svetinje.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

СМРТ Фашизму... - Светиње НАРОДУ...!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17