• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/nacionalist.rs

12.02.2020

09:00

MILO SPREMA NAPAD NA LITIJE, IZ SPUŽA PUŠTA 300 NAJOPASNIJIH KRIMINALACA DA UDARE NA NAROD?! Pakleni plan dogovoren u podgoričkom kafiću, BALKANSKI ČAUŠESKU IDE NA SVE ILI NIŠTA!

Balkan

MILO SPREMA NAPAD NA LITIJE, IZ SPUŽA PUŠTA 300 NAJOPASNIJIH KRIMINALACA DA UDARE NA NAROD?! Pakleni plan dogovoren u podgoričkom kafiću, BALKANSKI ČAUŠESKU IDE NA SVE ILI NIŠTA!

Podeli vest

Njihovo sedište će biti u jednom hotelu. Sve ovo je sinoć uz ogromnu količinu alkohola i kokaina dogovoreno u jednom podgoričkom lokalu

Nakon pretnji Rusa, Balkanski Čaušesku je konačno odlučio da napadne vernike u litiji, a dobro obavešten izvor iz Uprave policije kaže da ovog puta niko nije bio protiv, piše portal Nacionalist.

Sve pod okriljem da je Srbija krenula da uz pomoć Srpske pravoslavne crkve asimiluje Crnu Goru. Veljović, Lazović, Blagojević, Golubović i ministar unutrašnjih poslova Nuhodžić spremni su da izvrše naredbu zlotvora.

Jednostavno, brane uz njegove milijarde svoje pozicije i milione, zarađene švercom droge i oružja. Plan je da uz SAJ i PJP, litiju napadnu kriminalci obučeni u policijske uniforme. Čak iz Zavoda za izdržavanje kazni Spuž, puštaju na slobodu po njima 300 najopasnih kriminalaca, obećavajući im smanjenje kazne za po pola godine.

Njihovo sedište će biti u jednom hotelu. Sve ovo je sinoć uz ogromnu količinu alkohola i kokaina dogovoreno u jednom podgoričkom lokalu.

Foto: IN4S

Otac Gojko Perović rektor Cetinjske bogoslovije je upoznat sa ovim planom. Zbog toga upozorava verni narod da budu spremni na sve vrste provokacija. Momci koji obezbeđuju litiju, iako je policija proforme tu, spremni su na odbranu sveštenika i naroda.

Đukanović je toliko ružno govorio o episkopima i mitropolitu Amfilohiju, zajedno sa ministrom odbrane Predragom Boškovićem, nekada pripadnikom Srpskih belih orlova, da se vidi potpuna šizofrenija koja ga je obuzela.

To najbolje pokazuje poniženje skidanja uniformi koje je priređeno ministru odobrane Srbije koji je krenuo na polaganje venca na grob ubijenog Ministra odbrane SRJ Pavla Bulatovića. Naredio je da se niko ne štedi. Šta će biti pokazaće vreme, ipak je ono najbolje rešeto.

Milo je spreman za napad, Srbi na odbranu, počinje vreme raspleta u Crnoj Gori.

Sve o događajima u Crnoj Gori čitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Beograd

pre 4 godine

Ako stvarno pustaju kriminalce iz zatvora,Srbija pod hitno treba uvesti vize,Crnogorcima,jer ti krimosi doci ce u Beogradu i obracunavati na ulicama srpske prestonice

Marcco

pre 4 godine

Neka dođu... ne vode više policiju i pravosuđe Srbije i Beograda, crnogorska plemena.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Мало је 300, ни цео НАТО не може га више заштити од народа који ће литије - заменити МОТКАМА...!

Marcco

pre 4 godine

A jeste li vi sigurni da ovo nije namerno pušteno kako bi se litije poplašile i brojčano oslabile, ako ne lično onda roditelji nekih mlađih učesnika?

Sumadinac

pre 4 godine

Milo je zaboravio da u CG nema coveka i kuce bez oruzja dali je on svestan sta ta Bitanga radi radi svojih interesa sam sebi kopa jamu .

bubasvaba

pre 4 godine

Budala ortodoksna.,i hitler je pokusao da vlada srbima ,pa i ceo nato pakt ne secam se da su krocili na srpsku zemlju e neka ti je sa srecom ti ces to uspjet sa sigurnoscu.

Oo

pre 4 godine

Pa uz alkohol i drogu ide još nešto... A njih niste spomenuli?!

batice što si nervozan

pre 4 godine

Svaka akcija izaziva reakciju. Milo samo napred, sve što radiš radiš u korist svoje štete, jedva čekam da vidim tvoj kraj. Zaljubio si se u svoj lik, u svoju moć, to je najveća zabluda i greška svakog nasilnika, svaki tvoj potez te čini sve omraženijim i odvratnijim...

sreto

pre 4 godine

To isto je radio i Alija Izetbegovic 1992 godine pa smo vidjeli dokle je to sve doguralo.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija