• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.02.2020

13:30

DODIK NAJAVIO POVLAČENJE SRPSKIH SUDIJA IZ USTAVNOG SUDA BiH! U ponedeljak posebna sednica Narodne skupštine Republike Srpske!

Balkan

DODIK NAJAVIO POVLAČENJE SRPSKIH SUDIJA IZ USTAVNOG SUDA BiH! U ponedeljak posebna sednica Narodne skupštine Republike Srpske!

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, najavio je danas da će u ponedeljak, 17. februara biti održana posebna sednica Narodne skupštine RS, na čijem dnevnom redu će se naći odluke Ustavnog suda BiH

"U ponedeljak će biti održana posebna sednica Narodne skupštine, a ako do tada problem ne bude rešen, povući će se srpske sudije iz Ustavnog suda BiH", rekao je Dodik za Alternativnu tv.

Cvijanović je ranije danas, nakon sastanka sa zvaničnicima RS, izjavila da predstavnici Srpske u institucijama BiH, obustavljaju rad u odlučivanju o bilo kojem pitanju iz nadležnosti organa BiH dok ne bude usvojen novi zakon o Ustavnom sudu.

Zaključeno je takođe da će tim povodom biti održana posebna sednica NSRS.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija