• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.02.2020

19:54

(VIDEO) MILO, HAJDE DA SE PREBROJIMO! NAS JE NAJMANJE 250 HILJADA, A KOLIKO JE TVOJIH?! SKORO KAO OMANJA SVADBA! Treba li ti veći dokaz da si bivši...

Balkan

(VIDEO) MILO, HAJDE DA SE PREBROJIMO! NAS JE NAJMANJE 250 HILJADA, A KOLIKO JE TVOJIH?! SKORO KAO OMANJA SVADBA! Treba li ti veći dokaz da si bivši...

Podeli vest

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović je u emisiji „Živa istina", uoči usvajanja zakona o veroispovesti, poručio je: Ne zalećite se najljubaznnije vas molim, mnogo nas je više. Samo nedelju dana kasnije počele su velike litije, a 2. februara je na ulice crnogorskih gradova izašlo i do 250.000 ljudi koji ne daju svetinje SPC. Usledio je i odgovor Milogoraca, a u njihovom bastionu Cetinju skupilo ih se baš mnogo - kako omanja svadba - BAŠ MALA SVADBA

Đukanović je poručio (pazi sad ovo, prim aut,) kako nerado odgovora logikom snage i logikom sile, ali i da misli da je o svim pitanjima, pa i onim važnim oko kojih se drastično razlikujemo, moguće tolerantno razgovarati. 

- Ali, kada vas dovedu u situaciju da morate odgovoriti na njihove argumente onda želim da kažem da se vara svako pojedinačno ili bilo koja institucija da može pobediti bilo koju državu, ukljućujući i državu Crnu Goru - poručio je Đukanović.
 
Pomenuo je 2015. i 2016. godinu.

- Videli ste kako je to završeno i videli ste da su polomili zube oni koji su mislili da ruše državu. Ko god nam sada preti svojom spremnošću da će da se spali, da se žrtvuje, da nema boljeg momenta da se postane svetac nego sada da se napravi neko samoubistvo, dobiće jasan odgovor da nas je mnogo više na ovoj strani, koji smo sve u životu do sada dali da ispravimo jednu istorijsku nepravdu i da obnovimo crnogorsku državu. Na to svoje ostvarenje smo vrlo ponosni i spremni smo da svim mogućim sredstvima branimo taj državni krov nad glavom - poručio je Đukanović, komentarišući reagovanja povodom kontoroverznog Zakona o slobodi veroispovesti.

DODIK POSLAO NAJDRAMATIČNIJE UPOZORENJE DO SADA: Bosne neće biti na proleće sledeće godine ako se ne vrati Dejtonu! Srpska je na putu izlaska, to ni AMERIKANCI NE MOGU DA SPREČE!

Odgovor je dobio sedam dana kasnije, krenule su nepregledne litije koje su iz dana u dan postajale sve masovnije. Pik protesta je bio 2. febriuara, kada je prema nekim informacijama na ulice izašlo i do 250.000 ljudi.

U međuvremenu je Đukanović organizovao i svoje istomišljenike ili plaćenike (ko god da su oni) pa je napravio miting podrške na Cetinju koje je uporište Milogoraca!

NEMAČKA NA NOGAMA ZBOG RANJENOG CRNOGORCA! Čuvaju ga specijalci, opsadno stanje u bolnici, priča se da ima 27 rana od vatrenog oružja!

E, kako je tek tu omanuo je posebna priča! Njegov "veličanstveni odgovor" SPC i  Srbima izgledao je kao omanja svadba! Uostalom pogledajte i sami...

Šta tek reći za u Beranama?! Uprkos pompeznih najava o veličanstvenom dočeku predsednika Crne Gore i lidera DPS u Beranama, gradu-simbolu otpora crnogorskom režimu, na ulici pred sedištem ove partije osim brojnog obezbeđenja, novinara i par članova DPS, Beranaca nije bilo.

Vidno nervozan Đukanović je izašao iz automobila i bez zaustavljanja ušao u sedište DPS, inače opozicione partije u Beranama, punih šest godina.

Šta tek reći za okupljanje "komita" u Nikšiću! Pa sala nikšićkog pozorišta je bila dovoljno velika da primi sve komite u sredu uveče.

Tačnije, jedva su je ispunili, kako su zapazili lokalni mediji, a poređenja radi, samo pre nekoliko dana broj okupljenih građana Nikšića na litiji SPC premašio je 30.000

Sve o događajima u Crnoj Gori čitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
perica

pre 4 godine

Ukoliko ovog sad ne sklone, nema mu spasa na izborimaa. Naravno, ako KNJAZ MILO NE PROMENI IZBORNI ZAKON.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija