• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.03.2020

11:47

MANDIĆ: Neshvatiljivo je to što je Crna Gora odbila medicinsku pomoć Srbije, građani žele poklon predsednika Vučića

Balkan

MANDIĆ: Neshvatiljivo je to što je Crna Gora odbila medicinsku pomoć Srbije, građani žele poklon predsednika Vučića

Podeli vest

Sprovođenje u karantin predsednika opozicionog crnogorskog Pokreta za promene (PzP) i jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojše Medojević i njegove supruge primer je političkih zlopotreba u ovako teškoj situaciji u kojoj je više nego ikad potrebno zajedništvo smatra jedan od lidera tog fronta Andrija Mandić.

Mandić kaže da je Medojević sa suprugom smešten u karantin pod izgovorom da je prekršio meru samoizolacije i da u karantinu, iako potpuno zdravi mogu da budu ugroženi, odnosno da se zaraze od nekog ko je već oboleo.

„Sa druge strane neko ko je putovao, šeta se Crnom Gorom u vreme virusa, obilazi zravstvene centre… Ovo je stanje u kome treba da se promoviše zajedništvo, a onda sa druge strane registrujete sitne političke kalukacije i strančarenja koje ne bi trebalo da budu dozvoljene u ovom vremenu“, rekao je Mandić za Tv Pink.

On je ponovio da je odluka potpredsednika crnogorske Vlade Milutina Simovića da odbije medicinsku pomoć u respiratorima od predsednika Srbije neshvatljiva jer je pomoć u ovoj situaciji potrebna.

On je rekao da građani Crne Gore žele da stigne poklon predsednika Srbije Aleksndara Vučića i zahvalio predsedniku Srbije i građanima na solidarnosti i želji da pomogne.

Istakao je da ponašanje koje je pokazala Vlada Crne Gore do sada nigde nije viđeno i dodao da nije htela da prihvati ni predlog opozicje da uvede vanredno stanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Lažovima i ljudima koji mrze Srbiju ne treba pomagati. Imaju oni svoje prijatelje sa kojima im je najlepše. Neka uživaju ovo će samo proći.

DJOVANIO

pre 4 godine

Vazno je da se djukanovic i njegovi ministri obezbedili sa Maskama aspiratorima ako za njih to bude potrebno ,a za narod Crno Gore ih ne interesuje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija