• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

01.04.2020

14:25

BEZOBRAZLUKU NEMA KRAJA! U vreme policijskog časa ukrali ovcu, ispekli je i pojeli!

Balkan

BEZOBRAZLUKU NEMA KRAJA! U vreme policijskog časa ukrali ovcu, ispekli je i pojeli!

Podeli vest

Portparol Policijske uprave Doboj Dragana Kerkez rekla je da postoji sumnja da su dvojica mladića u noći između 28. i 29. marta iz nezaključanog pomoćnog objekta ukrala ovcu

Derventska policija noćas je uhapsila dvojicu 19- godišnjaka, inicijala A.S. i M.V., pod sumnjom da su tokom policijskog časa ukrali ovcu, zaklali, pa na obližnjem izletištu pod okriljem mraka ispekli i pojeli!

- Policijski službenici PS Derventa, u nedelju 29. marta, identifikovali su lica inicijala A. S. i M. V., oba sa područja opštine Derventa, zbog osnova sumnje da su u toku prethodne noći na području opštine Derventa, izvršili krivično delo krađa - saopšteno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Iz policije je saopšteno da za navedene osobe postoji sumnja da su u noći između subote i nedelje, iz nezaključanog pomoćnog objekta ukrali jednu ovcu.

Kako se saznaje, sve odigralo u blizini prigradskog izletišta Prljača i to tokom policijskog časa. Kradljivci su plen odvezli automobilom. Policajci su po prijavi oštećenog vlasnika, nadomak domaćinstva pronašli samo kožu i iznutrice ukradene životinje.

Mladi kradljivci su izjavili da su se potom odvezli na obližnje izletište Prljača, uz reku Ukrinu, gde su tokom noći i policijskog časa na ražnju "okrenuli" ukradenu ovcu. Ostaje da se utvrdi da li su u krađi, a i gošćenju imali saučesnike. Navodno, kako su izjavili, jeli su koliko su mogli, a ostatak bacilli… - navodi izvor.

Zbog sumnje da su počinili krivično delo krađe, protiv mladića će biti podnet izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj, najavili su iz policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17