• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/novosti.rs

09.05.2020

12:09

USTAŠKI SKANDAL RTV CRNE GORE! Tompsonovim spotom poželeli dobro jutro Crnogorcima! (VIDEO)

Balkan

USTAŠKI SKANDAL RTV CRNE GORE! Tompsonovim spotom poželeli dobro jutro Crnogorcima! (VIDEO)

Podeli vest

Gledaoce Radio-televizije Crne Gore jutros je, na Dan pobede nad fašizmom, probudio glas Marka Perkovića Tompsona koji u svojim pesmama otvoreno veliča ustaštvo i poziva na progon Srba

Naime, prva muzička numera kojom je otvoren jutarnji program javnog servisa bila upravo pesma kontroverznog muzičara koji svoje koncerte, koji obiluju ikonografijom iz epohe zločinačke NDH, započinje pokličem "za dom spremni".

 

Zbog otvorenog propagiranja ustaštva nikada nije odgovarao, a vrhunac anticivilizacijske akcije ovog "muzičara" bio je u Glini, nedaleko od mesta gde su sledbenici Ante Pavelića u julu 1941. žive spalili više od 1.000 srpskih civila.

Ovaj uređivački "poduhvat" razgnevio je brojne gledaoce u koji su na društvenim mrežama oštro kritikovali RTCG.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ljubisa555

pre 3 godine

pod hitno treba sve tzv.crnogorce proterati iz Srbije

ljubisa555

pre 3 godine

kakva braca crnogorci,proterati ih sve iz Srbije

bogdan

pre 3 godine

Mora da je tim Milovim borcima za slobodu Crne Gore usao u glavu poseban jos neidentifikovani virus. Kako tome stati u kraj? Rjesavajte se tog kriminalca koji vas vodi - i virus ce nestati (bez maski, rukavica...)

Dragan

pre 3 godine

Da se prvo zapitamo jeli CG samostalna drzava. Postoji li bilo koja pesma u kojoj Tompson ima neki anticrnogorski stav. Mislim da nema. I trce, zasto bi crnogorska televizija pitala bilo koga u nasoj zemlji koju pesmu sme da pusti. Ajde sada da se probudimo i vidimo ko smo mi da bi nas neko nesto pitao dali je po nasoj volji ili nije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija