• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

14.05.2020

16:20

ONI NASILJE NAZIVAJU PROFESIONALNOM I EFIKASNOM REAKCIJOM! Sramno saopštenje milogorske policije, JOŠ PORUČUJU DA ĆE POHAPSITI SVE AKTERE PROTESTA

Balkan

ONI NASILJE NAZIVAJU PROFESIONALNOM I EFIKASNOM REAKCIJOM! Sramno saopštenje milogorske policije, JOŠ PORUČUJU DA ĆE POHAPSITI SVE AKTERE PROTESTA

Podeli vest

U više gradova Crne Gore održani su protesti zbog hapšenja episkopa budimljansko-nikšićkog Joanikija i osmorice sveštenika SPC u Nikšiću. O neredima su izvestile i svetske agencije uz konstataciju da su protesti usledili nakon višemesečnih tenzija zbog usvajanja Zakona o verskim slobodama

Sinoć je objavljen snimak na kojem policajci pod punom opremom tuku mladića u Pljevljima, a pretučena je i devojčica Lara (16) u Nikšiću, dok je pokušavala da vidi kako joj je brat i da li je sve u redu sa njim.

BRAT UHAPŠENOG VLADIKE JOANIKIJA UPOZORIO: Sledi još GORI SCENARIO, moguće su surove mere..

Oglasila se i crnogorska policija koje je poručila da će odgovorni za organizovanje okupljanja i akteri incidenata biti "identifikovani, locirani i sprovedni pred lice pravde".

- Policija će odgovoriti efikasno na sve oblike nasilja, a tokom incidenata u Nikšiću i Pljevljima je postavkom službe, profesionalnim postupanjem i efikasnom reakcijom uspostavila red i mir u veoma kratkom roku - saopšteno je iz Uprave policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija