• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

14.05.2020

20:29

(VIDEO) NARODNA BUNA NE PRESTAJE, NEMA MIRA DOK NE OSLOBODE VLADIKU JOANIKIJA I SVEŠTENIKE SPC! Milogorska policija nije uspela da uplaši Srbe u Crnoj Gori!

Balkan

(VIDEO) NARODNA BUNA NE PRESTAJE, NEMA MIRA DOK NE OSLOBODE VLADIKU JOANIKIJA I SVEŠTENIKE SPC! Milogorska policija nije uspela da uplaši Srbe u Crnoj Gori!

Podeli vest

Ne stišava se gnev građana u Croj Gori posle progona sveštenika u Beranama, hapšenja epsikopa Joanikija i osam sveštenika u Nikšiću i brutalnog obračuna sa narodom na ulicama Nikšića, Pljevalja i Andrijevice, gde je u četvrtak kasno popodne počela još jedna blokada magistrale prema Beranama, odnosno u pravcu Plava

Građani koji traže oslobađanje epsikopa Joanikija i sveštenstva, ponovo su mehanizacijom blokirali ovaj putni pravac ali sada i uz zahtev da se na slobodu pusti pet njihovih uhapšenih sugrađana.

Narod se okuplja i pred hramom Hristovog Vaskrsenja u Podgorici i pred hramom Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću.

NIKŠIĆ NE ODUSTAJE! Moleban i šetnja za VLADIKU JOANIKIJA I SVEŠTENIKE!

U Crnoj Gori građani i vernici ne mire se sa torturom nad vladikama, sveštenstvom, vernicima SPC i građanima. Molebanom u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Kumboru, vernici su pokazali odanost majci Crkvi, kao i nepristajanje na policijsku represiju.

Poštujući privremene mere Nacionalnog koordinacinog tela o sprećavanju korona virusa, u Mojkovcu, hramu Hristovog Roždestva ali i u porti, okupili su se vernici na koje su ''budno'' motrili policajci iz parkiranih automobila.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 3 godine

Pašće Milo, baš kao i naš cezar, a onda će morati da odgovaraju pred zakonom. Ništa ne traje večno! Gde li će se onda sakriti svi oni silni SNS poltroni od zakona?

Jovo

pre 3 godine

Svaka čast braćo, nema predaje. Snaga je u slozi i istrajnosti. Srbija je svim srcem uz Vas.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija