• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.05.2020

14:23

HAOS U BUDVI, MILO RUŠI GRADONAČELNIKA IZ DF, POLICIJA OPKOLILA OPŠTINU! Pre sednice Džaković se priklonio DPS-u, narod hteo da ga linčuje, DEMOKRATE TVRDE: Bio je OTET I DROGIRAN!

Balkan

HAOS U BUDVI, MILO RUŠI GRADONAČELNIKA IZ DF, POLICIJA OPKOLILA OPŠTINU! Pre sednice Džaković se priklonio DPS-u, narod hteo da ga linčuje, DEMOKRATE TVRDE: Bio je OTET I DROGIRAN!

Podeli vest

Jake policijske snage grupišu se oko zgrade Opštine Budva i improvizovanog šatora u kojem treba da se održi sednica Skupštine tog grada na kojoj treba da se odlučuje o razrešenju predsednika Opštine Marka Carevića

Nezavisni odbornik Stevan Džaković je odlučio da se mimo volje građana priključi DPS-u u rušenju legalne vlasti u Budvi, a lider budvanskih demokrata Mijomir Pejović je zatražio da sednica, bude odložena jer je, kako je rekao, nezavisni odbornik Stevan Džaković bio drogiran i otet.

Đakovića juče umalo nisu linčovali ogorčeni građani, optužujući ga da se "prodao Milu", a u gradu su osvanule i umrlice sa njegovim likom.

​Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić je u Budvi i sastao se sa gradonačelnikom Markom Carevićem.

Predsednik SO Budva Krsto Radović zakazao je nastavak 33. sednice za danas sa početkom u 13.30 časova u montažno/demontažnom objektu postavljenom na platou ispred zgrade Opštine, na kojoj će biti reči o razrešenju predsednika opštine Marka Carevića.

 

 

 

Kako je kazao za portal RTV Budva predsednik SO Budva Krsto Radović, ova odluka je donesena na kolegijumu kojem su prisustvovali članovi kolegijuma svih partija.

Podsetimo, 33. sednica Skupštine opštine Budva prekinuta je juče pre početka rasprave o smeni predsednika Opštine Marka Carevića, jer se o razrešenju nisu prethodno izjasnili nadležni odbori.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija