• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Srbija danas

31.05.2020

19:44

OBRT! MILOGORCI SE DOZVALI PAMETI! Crna Gora u ponoć otvara sve granične prelaze

Balkan

OBRT! MILOGORCI SE DOZVALI PAMETI! Crna Gora u ponoć otvara sve granične prelaze

Podeli vest

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti (NKT) odlučilo je da od od sutra, 1. juna, Crna Gora otvori sve putne granične prelaze prema susednim državama koji su bili zatvoreni u okviru mera protiv širenja koronavirusa

Ova odluka odnosi se i na putne granične prelaze sa Srbijom.

U saopštenju Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti u Crnoj Gori navodi se da će u ponoć biti otvoreni granični prelazi koji su do sada bili zatvoreni.

Sa Republikom Srbijom:

Ranče - Jabuka, na putnom pravcu Pljevlja - Prijepolje;
Vuče – Godovo na putnom pravcu Rožaje - Tutin;
Čemerno na putnom pravcu Pljevlja - Priboj.

MILO OTVARA BIOSKOPE I DISKOTEKE, DOZVOLJENE I SVADBE I SAHRANE, ALI IZ SRBIJE NIKO NE MOŽE U CRNU GORU! Ima li kraja ludilu!

JOANIKIJE ŽESTOKO ODGOVORIO MILOGORCIMA: Ne mogu da oprostim, prebijanje omladine i ubacivanje provokatora, to me više boli od mog pritvaranja!

Sa Bosnom i Hercegovinom:

Šćepan Polje - Hum, na putnom pravcu Plužine - Foča;
Šula - Vitina, na putnom pravcu Pljevlja - Foča;
Sitnica - Zupci na putnom pravcu Herceg Novi - Trebinj;
Meteljka - Metaljka na putnom pravcu Pljevlja - Čajniče.

Ostaje privremeno zatvoren putni granični prijelaz Vraćenovići - Deleuša sa Bosnom i Hercegovinom na putnom pravcu Nikšić - Bileća koji je zatvoren 27. februara zbog gradnje granične infrastrukture.

 

 

Sa Republikom Hrvatskom:

Kobila - Vitaljina, na putnom pravcu Herceg Novi - Vitaljina - Dubrovnik.

Sa Republikom Albanijom:

Grnčar - Baškim, na putnom pravcu Plav - Skadar;
Sukobin - Murićan na putnom pravcu Ulcinj - Skadar.

- Na ovim putnim graničnim prelazima saobraćaj putnika i robe odvijaće se u skladu sa važećim merama NKT, dakle i sa merom donetom u četvrtak kojom je propisano da prilikom ulaska u Crnu Goru mera karantina ne propisuje građanima Crne Gore i strancima sa stalnim ili privremenim boravkom u Crnoj Gori koji ulaze iz država stope potvrđenih aktivnih slučajeva infekcije koronavirusom manjom od 25 slučajeva na 100.000 stanovnika sa liste Instituta za javno zdravlje kao i stranim državljanima koji su rezidenti država sa liste i ulaze iz država sa te liste - piše u saopštenju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
grof01

pre 3 godine

Srbi opet pogrešno misle da su posebni. Nisu se milogorci dozvali pameti,nego su se vučkovci i njihovo zdravstveno stanje popravili. Kad srbijanci shvate da ne vrijede ništa više od bilo koga drugog,niti zaslužuju bila šta više nego druii,onda će se i stanje naroda i zemlje promjeniti.......Ali,tada neće biti Informera i sličnih,koji nepismeni,pišu iz vučkovog šupka ;)

Penzionerj

pre 3 godine

Kao da im je Draskovic neki rod, danas jedno, sutra drugo. Tek sada niko iz Srbije netreba letovati u Crnoj Gori. Nismo mi mentalaci kao to jadno nazovi rukovodstvo. Kada ovi fasisti i ustase odu sa vlasti a bice to uskoro, tada svi u bratsku Crnu Goru.

zoki

pre 3 godine

Bas je super da se tvoji Milogorci mogu vratiti iz Srbije nazad u crnu goru odakle su i dosli

milankukic

pre 3 godine

svaka cast postenim crnogorcima ali dok je kriminalac Milo ja tamo neidem a cim se odvojio od srbije da nedi robijao poszo su ga ameri i evropa jurili zbog droge i cigara on je radio sve sta su oni trazili od njega (krimosa)

Goran

pre 3 godine

Ako već radite za režim, onda bar slušajte šta naš vođa izjavljuje. Dakle, granica je otvorena ali Srbi koji pređu idu u karantin 14 dana. Tako da, kao da granica nije ni otvorena.

aha

pre 3 godine

malo ste se rano poveselili..... PODGORICA - Crna Gora je od ponoći otvorila sve granice sa susednim državama, i sa Srbijom, ali na spisku država čiji građani mogu da uđu u zemlju bez karantina ili PCR testova na korona virus, nema Srbije. Otvoreni su svi putni granični prelazi prema susednim državama, koji su bili zatvoreni u okviru mera protiv širenja korona virusa, ali ostaje na snazi mera da u karantin ne idu samo građani država gde je stopa potvrđenih aktivnih slučajeva korona virusa manja od 25 slučajeva na 100.000 stanovnika.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija