• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/in4s.net

09.06.2020

12:44

SKANDALOZNI SNIMAK IZ BIJELOG POLJA! Komandir Milove policije oteo građanima trobojku, pa im psovao srpsku majku! (VIDEO)

Balkan

SKANDALOZNI SNIMAK IZ BIJELOG POLJA! Komandir Milove policije oteo građanima trobojku, pa im psovao srpsku majku! (VIDEO)

Podeli vest

Prema tvrdnjama čitalaca, Gogić je prethodno oteo trobojku i vređao okupljene građane, psujući im srpsku majku

Portal IN4S objavio je video snimak na kome se vidi kako komandir bjelopoljske policije Danko Gogić pokriva glavu kapom, brzim koracima ulazi u svoj automobil i odlazi pod punim gasom.

Na snimku se čuje lice koje, u trenutku snimanja, govori Gogiću da mu vrati srpsku zastavu koju je prethodno oteo. Snimak je nastao na Bjelasici.

Prema tvrdnjama čitalaca koji su redakciji IN4s-a poslali snimak, Gogić je prethodno oteo trobojku i vređao okupljene građane, psujući im srpsku majku. 

 

 

On je bio u društvu Emina H.

Interesantno, Danko Gogić je uoči Nove godine od strane predsednika opštine Bijelo Polje Petra Smolovića, na ceremoniji nagrađivanja najboljih policajaca CB Bijelo Polje, dobio „posebno priznanje“ – kako su istakli u medijima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 3 godine

Ok, neka baca. Pa on je državljanin druge, NATO , države. Za to bacanje odgovaraće svojim precima i probleme će da nose i njegovi potomci. Ali to je sve vrlo jednostavno da se reši. Napraviti spiskove svih CG policajaca , carinika, opštinskih i državnih službenika, civilnih lica , ... dakle svih koji vredjaju Srbiju i Srbe. E takvim licima prosto zabraniti ulazak u Srbiju. Lečenje i školovanje njima i njihovim najbližim rodjacima u Srbiji. Za svu imovinu da moraju da dokažu poreklo . Dakle sve moguće načine njih prosto naučiti pameti da Srbiju moraju da poštuju. Ne moraju da vole, neka oni budu Milogorci , ali Srbiju moraju da poštuju. U suštini, neka idu kod Šiptara ili Ustaša ako njima SRBIJA ne valja. Ništa ja protiv tih ljudi nemam, ni protiv Milogorije, ali ja tamo ne idem jer mi ne trebaju, zašto oni dolaze u Srbiju i imaju sve beneficije kao i svi ostali koji poštuju i vole Srbiju .

SRB IN

pre 3 godine

Зато ГОГИЋИ у Србији напредују у Војсци Србије и и Полицији Србије муњевито. Посла их стрика мило, кумовога кума, кум, од стриковога брата, стрико. Ко им ухвати везе одмах може да оснује мрежу Г8.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija