• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/in4s.net

10.06.2020

11:23

'MILO, JUTROS SI STAVIO TAČKU NE NA CRKVU, VEĆ NA SVOJU VLAST!' Fotografije rušenja srpskog manastira šokirale svet, MILAČIĆ POSLAO ĐUKANOVIĆU JASNU PORUKU!

Balkan

'MILO, JUTROS SI STAVIO TAČKU NE NA CRKVU, VEĆ NA SVOJU VLAST!' Fotografije rušenja srpskog manastira šokirale svet, MILAČIĆ POSLAO ĐUKANOVIĆU JASNU PORUKU!

Podeli vest

Snimak i fotografije rušenja konaka Manastira Svetog Vasilija Ostroškog kod Ulcinja šoikirale su svet, a svima je za oko zapalo to što je u obezbeđivanju rušenja konaka na Briskoj Gori angažovana crnogorska Specijalna antiteroristička jedinica koja bi trebalo da se bavi nekim drugim poslovima

Na čelu ove jedinice nalazi se Miloš Radulović. On je sa pripadnicima SAJ-a obezbeđivao građevinske mašine koje ruše manastirski konak, javlja portal IN4S.

U međuvremenu, na Fejsbuku se oglasio lider Prave Crne Gore koji je objavio fotografije sa lica mesta, poručivši Milu Đukanoviću da je ovim potezom srušio svoju vlast, a ne Crkvu. 

Podsetimo, akcija rušenja, počela je rano jutros. Policija nikome nije dozvoljavala da priđe konaku.

Prema pisanju medija, na licu mesta se čula su se manastirska zvona koja odzvanjaju Briskom gorom. 

"Specijalna policije i njihov šef Miloš Radulović obezbeđuju rušenje manastira Svetog Vasilija, kod Ulcinja. To je stara drevna crkva koja je nedavno proglašena za manastir. Oni su jutros došli sa mašinama, bez ikakve najave, blokirali prilazne puteve i počeli da ruše manastirski konak. Sestrinstvu nisu dali nikakvo rešenje, ali kažu da jesu advokatu", kazao je sveštenik Mitropolije crnogorsko-primorske Slobodan Zeković.

Jutrošnji događaj pokazuje koliko je Vladika budimljansko-nikšićki gospodin Joanikije bio u pravu kad je izjavio nakon izlaska iz pritvora da crnogorska vlast sada ratuje protiv Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 3 godine

Bageristi su sigurno bili albanci koje je Milo lepo platio, mada se ne bih cudio da je to bio neko iz njegove stranke?

Stranix00

pre 3 godine

Eee Milo ,sa ovim si sebi zakucao zadnji ekser u svoj mrtvacki kovceg

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija