• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/in4s.net

10.06.2020

13:57

NIJE HTEO BAGEROM NA SVETINJU! Nikšićanin odbio da ruši konak, prekrstio se i otišao, EVO KO JE ODRADIO TAJ PRLJAVI POSAO!

Balkan

NIJE HTEO BAGEROM NA SVETINJU! Nikšićanin odbio da ruši konak, prekrstio se i otišao, EVO KO JE ODRADIO TAJ PRLJAVI POSAO!

Podeli vest

Koprivica bio uporan u odluci i nakon vrlo neprijatnog razgovora sa policijom napustio je to mesto

Građevinska firma „Vilusi“ iz Nikšića angažovana je jutros da sruši manastirskog konak na Briskoj Gori pored Ulcinja.

Portal In4S je razgovarao sa bageristom M. Koprivicom koji odbio da vozi bager te firme i koji nije želeo da učestvuje u rušenju konaka. Koprivica je bio kratak što je razumljivo nakon napornog dana i kilometara pješačenja.

„Jutros me je firma poslala u Ulcinj sa bagerom, ali nisu mi rekli gde idem, ni šta treba da radim. Tek kada sam došao, video sam o čemu se radi. Odmah sam izašao iz bagera i rekao da neću da rušim konak, niti da učestvujem u tome. Prekrstio sam se i otišao peške sa tog mesta do Ulcinja“, kaže Koprivica za IN4S.

Naš čitalac koji je bio u blizini, kaže da je Koprivica bio uporan u odluci i nakon vrlo neprijatnog razgovora sa policijom napustio je to mesto, a bager je preuzeo direktor kompanije Vilusi Marko Daković koji je na kraju i srušio konak.

Podsećamo, Sekretarijat za održivi razvoj, oglasio se na svom Tviter nalogu povodom ovog događaja i napisao: „U Zoganju, #Ulcinj, započeto rušenje nelegalno građenog objekta projektovane površine više stotina kvadratnih metara, koji je narušavao ambijentalnu celinu Crkve Svetog Vasilija Ostroškog iz XVII veka i predstavljao eklatantnu devastaciju prostora".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ščepan

pre 3 godine

Alo bre kava svetinja bespravno ozidano ruglo,jel to svaku šupu i rupu treba proglasit svetinjom samo da bi se terao inat,nije ni čudo da crnogorci hoče da raščiste sa spc

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija