• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/IN4S.net

17.06.2020

18:30

NEMOJTE DA GINETE ZBOG ĐUKANOVIĆA, ZBOG NJEGA SAM IZGUBIO OKO! Crnogorski veteran "prsa u prsa" sa policijom

Balkan

NEMOJTE DA GINETE ZBOG ĐUKANOVIĆA, ZBOG NJEGA SAM IZGUBIO OKO! Crnogorski veteran "prsa u prsa" sa policijom

Podeli vest

Veteran i invalid sa Dubrovačkog ratišta, Branko Vujičić, u svom potresnom obraćanju "prsa u prsa" sa policijom U Budvi, kazao je da ga je na isto to ratište poslao Milo Đukanović, Filip Vujanović i "ostali"

Kako je kazao, u ratu je ostao bez oka.

Obraćajući se direktno policajcima, Vujičić je rekao:

- Ti si mlad, ne dozvoli da gineš! Moje dijete i tvoje dijete će da gine ako krenete da ratujete! Rat će zapaliti sve. I tebe i mene - pričao je veteran.

NE DAMO SVETINJE ZNAČI NE DAMO ČOVEKA! Otac Mijalo: PRIVEDENI SU NAŠI PAROHIJANI!

OPSADA BUDVE! Napeto ispred Centra bezbednosti, uhapšene 23 osobe, Carević i Radović prebačeni u bolnicu, u opštinu uveli "nove funkcionere"! (FOTO/VIDEO)
 
Rekavši im da skinu uniformu, Vujičić je nastavio:

"Granata, metak i bomba ne bira koga će da ubije!"

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gloski

pre 3 godine

Svim policajcima koji brane Djukanovica treba dati otkaz i proterati ih u Aldaniju

Mladen

pre 3 godine

Ovaj čovek priča srcem. Bravo svaka čast! Policajci skinite kacige i kleknite kao u Americi, da odate počast i tražite oproštaj jer ste se obrukali pred svojim narodom i ovim hrabrim ljudima koji stoje ispred vas. To su vam očevi i majke, braća i sestre, tetke i stričevi, babe i dede...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17