• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S

12.07.2020

17:40

ZA NJU JE STEFAN NEMANJA BIO OKUPATOR CRNE GORE! Poslanica DPS SRAMNOM IZJAVOM PREVAZIŠLA ČAK I SVOG ŠEFA!

Balkan

ZA NJU JE STEFAN NEMANJA BIO OKUPATOR CRNE GORE! Poslanica DPS SRAMNOM IZJAVOM PREVAZIŠLA ČAK I SVOG ŠEFA!

Podeli vest

Poslanica DPS Nela Savković Vukčević optužila je Nemanjiće da su okupatori Crne Gore

Ona je "u istom tonu" napisala da je Crna Gora odoljela Muratima i Napoleonima, pa i Nemanjićima.

- Crna Gora je oduvek bila slobodna i tokom svog trajanja branila svoju slobodu. Tu slobodu je tražila i za druge. Nemanje, Murati i Napoleoni, što osvajaše Crnu Goru, dođoše i prođoše, a naša država ostane večna - tvrdi poslanica DPS-a.

E, AKO NEKO "DOAKA" MILU ONDA ĆE TO BITI ONI! Na Đukanovića udaraju Partija penzionera, invalida i restitucije, ali i Društvo za istraživanje politike i političke teorije... AMAN!

Po njoj, Nemanjići su jedini okupatori na svijetu koji su okupirali svoju zemlju, a interesantno je da poslanica DPS-a ne smije da pomene Hitlera, italijanske fašiste i Musolinija koji su jurišali na Crnu Goru. 

Podsetimo, poslanica DPS je pre par meseci za govornicom parlamenta iznela skandaloznu izjavu-  „da je jedna od tačaka Podgoričke skupštine 1918. bila spaljivanje moštiju Svetog Petra Cetinjskog i Vasilija Ostroškog“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zeljko

pre 3 godine

STEFAN NEMANJA SE RODIO KOD PODGORICE A I SVETI SAVA SE TU RODIO A OVA BEŠTIJA JOŠ NIJE SAZNALA KAKAV JOJ JE MOZAK ISPAO .PRETPOSTAVLJA SE DA JE BEZ ISTOGA OD ROĐENJA

Milutin Vranjski

pre 3 godine

Ma nije to ništa. Imaju oni nekog "akademika" druga Jevrema Brkovića (akademik sa zavrženom srednjom školom - i ne završenim fakultetom). On je tvrdio, u jednoj emisiji na njivoj tvcg, da su crnogorci nastali od afričkih majmuna i da su crnogorci najstariji narod u svetu; elem, ti majmuni, po njegovoj tvrdnji, su iz centralne afrike peške stigli do evrope - jer tada nije bilo sredozemnog mora a išli , izmedju ostalog i preko atlantide... da skratim, ti majmuni pardon crnogorci su preci svih evropskih naroda, a krunski dokaz je i naziv crnogorci što "ukazuje" da su poreklom iz Afrike. Očigledno da je ova "poslanica" DPS-a direktan potomak tih majmuna i sve mi se čini i po fizionomiji i intelektu da nije mnogo odmakla od njih; dapače, moguće da je i karika koja nedostaje Darvinu. Logično; kada je Tarzan za ambasadora u Beogradu, onda su DPS majmuni u skupštini. Ojhaaaaaaa

Crnogorac

pre 3 godine

Gospodjo Nela donekle ste u pravu,bilo je raznih osvajaca na prostorima Crne Gore,Srbije,Kosova,Hrvatske itd.Ali su u to vrijeme Pravoslavne vojske "Srpske"iz Srbije i Crne Gore branile svoje ognjiste.Protjeravajuci zajedno okupatore.Ali nikad nijesu prodali VJECNU CRNU GORU Kao sto je danas prodata.I kome je ona sada VJECNA?UA,UAE,Azebejdjan ili nekom trecem.?Vi meni kazite kome ce nasa Crna Gora biti VJECNA?Hoce li nasoj djeci ostati nesto a da ne bude prodato stranim ulagacima?"VJECNA"....!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija