• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.07.2020

09:27

(FOTO) MOGU SLOBODNO DA OTVORE GRANICE - NEĆE NAM NI SLIKU VIĐET! POGLEDAJTE KOLIKO KOŠTA DORUČAK NA PLAŽI U CRNOJ GORI!

Balkan

(FOTO) MOGU SLOBODNO DA OTVORE GRANICE - NEĆE NAM NI SLIKU VIĐET! POGLEDAJTE KOLIKO KOŠTA DORUČAK NA PLAŽI U CRNOJ GORI!

Podeli vest

Zatvorene granice za građane Srbije gotovo su u potpunosti uništile turističku sezonu u Crnoj Gori, pa su tamošnji ugostitelji odlučili "da se vade" paprenim cenama svojih usluga...

Jedan naš čitalac poslao nam je fotografiju fiskalnog računa sa plaže Žanjice u Herceg Novom od kojeg će vas zaboleti glava, iako vi nećete morati da ga platite.

Malo pršuta, maslina, sira, paradajza i hleba - 83,20 evra?!?

Ako ne verujete, pogledajte:

Foto: informer.rs

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Praslovan

pre 3 godine

Nije to skupo, to su normalne cene za tu količinu delikatesa.

trta mile

pre 3 godine

kad fensi jedes, fensi plati! pametnjakovicu! jedi 'leb i sa leba ....

Bane

pre 3 godine

Kad ideš u tu kanalizaciju, nije mi te žao. I gore ti treba.

zoran

pre 3 godine

Ko je od vas bio na Žanjicama?..to je izdvojena posebna uvala 10 milja od HN..još doručak na plaži i to ne običan..to je uvek skupo..a vi koji bi sve džaba ne treba nigde ni da idete jer ste seljačine prema sebi..kapućino u Dubrovniku je 5 evra..osim toga u toj uvali i uvali pored samo dolaze Beograđani i Novosađani uglavnom..šta sada divljate i pljujete po njima..idite gde hoćete..ko vam brani..uzgred, nisam kako vi kažete milogorac..ali dobra prilika da pokažete ko ste i šta ste..uživajte u sebi.

zoki

pre 3 godine

Nikada oni nisu bili Srpska braca . To pisem da se zna . NIKADA

Rosano

pre 3 godine

Mi iz Bosne imamo Neum, pa eto braco Srbi dodjite u Neum, cistije more nego u Crnoj Gori, hrana i pice jeftiniji nego igdje na moru

dr vasa čopaić

pre 3 godine

plaža žanjica je ekskluzivna lokacija na luštici kod kule arza preko puta mamule... samo prevoz brodicom od herceg novog košta 5 evra po osobi (povratno), pa ko voli, nek izvoli

Momo

pre 3 godine

Hehe ovo ga je konobar dobro uradio. 4 paradajiza 30 evra to nema ni u crtanom. A i bez najskupljeg paradajiza dorucak za 2 osobe 53 evra nije jeftin. Znaci cene su astronomske plus konobari kradu uzas. Na zanjice se moze bez problema doci autom ili kamionom dostaviti namirnice tako da ta prica o izolovanosti ne pije vode. Drzati se podalje od cg Mora nije losa ideja.

Miian

pre 3 godine

Dajte ljudi nemojte da se takmičite u pljuvanju , računi su takvi kakvi jesu , svako moze da vidi cene željene hrane i pica zasta se dobija uredan fiskalni racun! CG restorani su u dosta slučaja bolje opremljeni od grčkih a hrana je mozda i boljeg kvaliteta !

JCDenton

pre 3 godine

redakciji - zasto ne objavljujete moje komentare i odgovore na komentare (pogotovo sto su uredniji, pismeniji i smisleniji za razliku od mnoooogih drugih komentara i `komentatora`)? u cemu je problem? 'ajte budite ljubazni pa mi odogovorite na mail posto ako vam pisem na mail necete ni procitati a ovo morate pa mozda i odgovorite...?

maliVUK

pre 3 godine

Pa,ja za te pare,ovde u Novom Sadu,kupim pečeno prase(prase 20kg,veterinarski pregled na trihinu,ispeku ga i još uslužno iseku na parčad kako im kažem. I to sve za 70e) i još mi ostane za gajbu piva i 5 hlebova. Pa,onda pravac na Kamenjar(vikend naselje kraj Novog Sada na Dunavu) i sa društvom ga lagano,natenane,pokidamo i razvalimo. Kakva crna Crna Gora?!

Žohar

pre 3 godine

pa ti mili jedi doma,imaš prodavnicu pa kupi nešto drugo,ne ćera vas niko tu da jedete "gospodo",a prije naručivanja pogledaš malo cjenovnik pa ako ti ne odgovara ne naručuj.

Marija

pre 3 godine

Plate pa se klate... ne razumijem zasto bi neko isao tamo, porucio sve ovo i negodovao? Cijene su istaknute pa molim lijepo. Naravno da je skupo, ali kao sto vidite neko ce to sve platiti.

Bilja

pre 3 godine

Previse ste opsjednuti Crnogorcima i previse mrzite. Nemojte zbog sebe nego zivite svoj zivot i idite gdje zelite. Obracam se neprofesionalnom novinaru i onima koji komentarisu puni jeda.

Bura

pre 3 godine

NARAVNO DA JE PUNO I MI U HERCEG NOVOM SMO NEPRIJTNO IZNENAĐENI . BEZ OBZIRA NA SITUACIJU SVI GOSTI SU DOBRODOŠLI. A INAČE VLASNIK OVOG LOKALA JE SRBIN .ŽIVJELI

Vex

pre 3 godine

To nisu bili gosti iz srbije nego podgoricani ja sam odavde i kazem skupo je prosle godine su bile normalne cene ove godine ima tih vlasnika budala koji zbog cele ove situacije oce na brzinu nesto da zarade a ustvari samo gube ni ovi podgoricani vise tu nece doci a bio sam i u bg i na zlatibor i jeo i pio i normalne su cene

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija