• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

28.07.2020

18:55

STANJE U HRVATSKOJ NIJE POD KONTROLOM! Slovenci upozoravaju: NOVI SLUČAJEVI ZARAZE KOD NAS SU UVEZENI IZ NJIHOVE DRŽAVE!

Balkan

STANJE U HRVATSKOJ NIJE POD KONTROLOM! Slovenci upozoravaju: NOVI SLUČAJEVI ZARAZE KOD NAS SU UVEZENI IZ NJIHOVE DRŽAVE!

Podeli vest

Glavni infektolog u stručnom timu slovenačke vlade Bojana Beović pozvala je danas na oprez jer, kako je rekla, epidemiološko stanje u Hrvatskoj nije sasvim pod kontrolom

Ona je istakla da Hrvatska ima dva puta više obolelih od Slovenije, uz manji broj testiranih, prenosi Jutarnji list.

S obzirom na velik broj slovenačkih turista na hrvatskoj obali, Beović je pozvala na oprez jer se, kako je rekla, u Sloveniji pojavio manji broj slučajeva zaraze koji su "uvezeni" iz Hrvatske.

U NEUMU ZABELEŽEN PRVI SLUČAJ KORONAVIRUSA! Već nedeljama ovo MESTO JE SJATIŠTE ZA TURISTE, ALI SADA.....

- Takvih je slučajeva za sada malo, možda šest prošle nedelje - rekla je ona i objasnila da se radilo o osobama koje su letovale na hrvatskom primorju, a kojima je nakon povratka u Sloveniju potvrđena infekcija.

Dodala je kako je najveća opasnost zaraze u domovima za stare, gde je reprodukcijski broj 1,5 s obzirom na starost populacije koja je smeštena u jednom prostoru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 3 godine

Hrvatima uopšte nije važno koliko imaju zaraženih. Ono što je važno jeste da Srbin ne udje u Hrvatsku. Što se mene tiče, nikada me neće videti, doduše neće ni Grci.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija