• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/In4s

15.08.2020

09:44

PARANOJA DPS-a UŠLA U URNEBESNU FAZU: Pristalice DF nam ubacile prisluškivače u OLOVKE I UPALJAČE! Dalje nema, ČVOROVIĆI DOBILI OZBILJNU KONKURENCIJU!

Balkan

PARANOJA DPS-a UŠLA U URNEBESNU FAZU: Pristalice DF nam ubacile prisluškivače u OLOVKE I UPALJAČE! Dalje nema, ČVOROVIĆI DOBILI OZBILJNU KONKURENCIJU!

Podeli vest

DPS je u svojim optužbama otišao dalje i izašao sa tvrdnjom da se Crna Gora suočava sa ozbiljnim špijunskim delatnostima aktivista DF-a, koji su, kako navode, ovih dana kupili ogroman broj uređaja za audio i video snimanje...

Nakon što je u javnost procurio audio snimak u kojem se čuje aktivista DPS-a Slavko Dubljević kako ugovara otkup ličnih karata pred izbore, Odbor DPS Glavnog grada se oglasio i odbacio optužbe, ističući da je reč o udruženom pokušaju opozicije da „kompromituje izvesnu pobedu DPS-a na predstojećim izborima“.

CG PORTALI ZATRPANI KOMENTARIMA OGORČENIH GRAĐANA: PRPA! PROVIDNO! IZBORI NAM STIŽU! Narod prozreo šta stoji iza Milove odluke o OTVARANJU GRANICE SA SRBIJOM!

„Tako je više naših članova danas dobilo pozive slične sadržine i budući da smo ih sve obavestili da se mogu naći na meti provokatora naš član Slavko Dubljević je u nameri da pomogne državnim organima dogovorio sastanak sa provokatorom koji ga je pozvao. Dubljević je zbog toga Centru bezbednosti Podgorica podneo krivičnu prijavu protiv NN lica koju ovom prilikom dostavljamo i koja najbolje otkriva ko u ovom slučaju govori istinu a ko se služi lažima i podmetačinama”, istakli su u DPS-u Glavnog grada.

 

 

Međutim, DPS je u svojim optužbama otišao dalje i izašao sa tvrdnjom da se Crna Gora suočava sa ozbiljnim špijunskim delatnostima aktivista DF-a, koji su, kako navode, ovih dana kupili ogroman broj uređaja za audio i video snimanje (hemijske, satove, upaljače, priveske, naočare) kojima žele u narednim danima pokušati da "kompromituju našu izvesnu pobedu".

“Da su strani špijuni i plaćenici to smo odavno znali ali da su spremni da podmeću braći, familiji i komšijama to je novost za crnogorsko društvo“, zaključuju u DPS-u Glavnog grada.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija