• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer

16.08.2020

17:11

MASOVNA BEŽANIJA IZ HRVATSKE NAKON ODLUKE ITALIJE I AUSTRIJE! Kilometarske kolone uplašenih Evropljana, "lijepa njihova" će ovo teško preživeti!

Balkan

MASOVNA BEŽANIJA IZ HRVATSKE NAKON ODLUKE ITALIJE I AUSTRIJE! Kilometarske kolone uplašenih Evropljana, "lijepa njihova" će ovo teško preživeti!

Podeli vest

Nakon što su Italija i Austrija uvrstile Hrvatsku na listu visokorizičnih zemalja, zbog povećanja broja zaraženih korona virusom, mnogi su turisti iz tih zemalja odlučili da prevremeno prekinu godišnji odmor

Upozorenje Austrijancima zbog putovanja u Hrvatsku na snazi je do ponedeljka, pa mnogi ne žele da rizikuju eventualno uvođenje karantina.

Pojačan je saobraćaj na putevima u priobalju, trajektnim pristaništima, na većini puteva ka unutrašnjosti, kao i na pojedinim graničnim prelazima gde su moguća i duža čekanja (više od jednog sata), izveštava portal Indeks.

Na putevima u blizini odmorišta i čvorova mogući su kraći zastoji, vozi se u koloni i usporeno.

U smeru od Zagreba kod naplatne stanice Lučko kolona je duga oko dva kilometra, a kod naplatne stanice Demerje oko tri kilometra.

Prema granici sa Slovenijom, kolona vozila ponegde je duga je i oko tri kilometra, a delom se proteže i na Istarski ipsilon.

(FOTO/VIDEO) LUKAŠENKO PORUČIO: NI MRTAV NEĆU DATI BELORUSIJU, potom jer kleknuo pred okupljenim! VELIKI MITING U MINSKU!

Na Krčkom mostu saobraćaj je pojačan u oba smera.

Portal podseća da, prema odluci italijanske vlade, sve osobe koje iz Hrvatske dolaze u Italiju, prilikom ulaska moraju da imaju negativan test na koronavirus koji nije stariji od 72 sata ili da se testiraju u roku od 48 sati od ulaska u Italiju.

Tranzit kroz Italiju trenutno nije ograničen, pa u tom slučaju nije potreban negativan test.

Ista mera sutra stupa na snagu za Austriju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nada

pre 3 godine

Evo im sada "Lijepa njihova"! Pa oni su ziveli od turista pa i onih iz Srbije koje su vredjali i tukli. Nadam se da ce iz ovo vratiti u Kameno doba i nauciti pameti jer sto je mnogo, mnogo je.

Ivan

pre 3 godine

Trenutno 800 000 turista na jadranu a kod vas ? Susedi

Sukhoi Su57

pre 3 godine

Poznate slike kao i prije 25 god. kada su traktoristi masovno krenuli u "bežaniju"...

Lazni Bot

pre 3 godine

Tako je da nam se pridruze,mi smo vec u SNS kamenom dobu

Slani

pre 3 godine

Nema vama utehe od 95g i neće je biti dok ste živi. Dešava se samo smena turista i hrvatski ministar reče na TV da je u RH ušlo 250.000 a izašlo 270.000 i da je u zemlji još oko 780.000 turista ....sezona je najbolja na Mediteranu.

306 Alka 26 Oluja

pre 3 godine

Znate li kolika je to divota gledati kako vam Hrvati nabijaju komplekse do bola i sa sezonom i sa Koronom a Hrvatska bi mogla u 12-om mesecu dobiti nagradu za najbolju turističku destinaciju NA SVETU!

zoran

pre 3 godine

Imaju i dalje preko 800.000 gostiju..svi znaju da lažete..trebali ste videti na autoputu koliko ima vozila iz Srbije..smešni ste i propali

zoran

pre 3 godine

Polovina avgusta je redovna smena turista uvek bilo..nemojte se mnogo uzbuđivati..sve je tamo ok i funkcioniše..ima dosta BG tablica.

Slaviša

pre 3 godine

Zoran: Pa ako sve tamo funkcioniše i sve je ok zašto ti nisi tamo? A, to što kažeš da je 15-i redovna smena turista, jeste ali je to bilo, da te podsetim, u Titovo vreme kad se na more išlo po 15 dana i to četvoročlana porodica sa jednom platom, a sada se podiže kredit da bi otišli sedam dana ili ko koliko može, tako da ti ta konstatacija baš ne pije vodu.

Susjed

pre 3 godine

Koji ste vi pacenici cedosi.. Sto vas pogadja sto ce neko zaraditi ili nece,sto to utjece na vase zivote.. Treba provjeriti sto psihologija kaze za to vase stanje,gledanje prema drugome i radovanje tudjim mukama..

sonja

pre 3 godine

Ne brinite Vi za Hrvatsku,ovi koji se vračaju moraju zbog interesa svojih zemalja kojima isto turisti ne dolaze kao ni Vama u Srbiju,pa su puno zavidni,kao i novinari Vašeg portala,ne slikate kolone kada ulaze u Hrvatsku,kod nas je 850.000 turista,stvarno ste jadnici,ne Srbi kao narod nego ovi beskičmenjaci od novinara.

Alen

pre 3 godine

s obzirom na sve ,sezona je jako dobra a o srpskim turistima sve najbolje ali o vama bas ne ovisimo puno tak da ,,,

Samosvesna građanka

pre 3 godine

U celoj Evropi je smena turista u toku, ali i približavanje početka nove školske godine.

tor

pre 3 godine

Samo se vi radujte! Danas je samo iz Srbije ušlo 35000 turista! Kome prodajete maglu? Portal žut ko limun!!

Matan

pre 3 godine

Bežanija.. Od 15.08 pa do 1.09 je kraj sezone, i kolone za izlazak su uvijek duplo veće, svake godine. Gledajte vi kolone svaki dan, i plačite kako je Hrvatskoj "pukla" sezona, a milion turista "bježi" iz Hrvatske. Da je svaki ostavio 100 eura, to je milijarda eura. A toliko potroše na jednu večeru. Na sreću, jedina bežanija koju smo vidjeli, i koje se sjećamo, je ona koju slavimo, 4.08. Taj dan častimo sve turiste, koji slave s nama. Dobrodošli ste i vi da se pridružite.

Lukre

pre 3 godine

Preživećemo, ne brinite... nego gledajte vi šta ćete sa sopstvenim preživljavanjem. To će da bude mnogo, mnogo, mnogo... teže.

skorpija999

pre 3 godine

Koji ste vi bolesnici , pa to ni majka nemože voljeti

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Pre nekoliko sati sam pročitala tri komentara - toliko ih je objavljeno - sada dva komentara nedostaju a pojavio se nov komentar kog tad nije bilo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija