• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24.sata/Informer.rs

20.08.2020

18:04

USTAŠE NE MIRUJU NI NA PLAŽI! Srpskom turisti izgrebali AUTOMOBIL, A NA NJEMU OSTAVILI PORUKU KOJA ĆE VAS ZAPREPASTITI!

Balkan

USTAŠE NE MIRUJU NI NA PLAŽI! Srpskom turisti izgrebali AUTOMOBIL, A NA NJEMU OSTAVILI PORUKU KOJA ĆE VAS ZAPREPASTITI!

Podeli vest

Posle povratka s jedne porečke plaže, turista iz Srbije je zatekao svoj automobil skroz izgreban nekim tupim predmetom, a ispod brisača počionioci su ostavili veoma neprijatnu porruku

- Koljači, četnici, ubice, propada vam velika Srbija. Pobili ste 200 hiljada ljudi, s Balkana je otišlo 1,5 milion. Sve ste uništili, birate i dalje četnike na vlast i dolazite u "ustašku" državu. Treba vam zabraniti idućih 500 godina dolazak u Hrvatsku. Suočite se s istinom i kao Nemačka platite odštetu. Najgori narod u Evropi. Mediji su vam katastrofa. Ono malo koji žele reći istinu mora ih čuvati policija. Propala velika Srbija, a oni i dalje žive u virtualnom svetu - stoji u jednoj od poruka.

HRVATSKA LIDER U REGIONU, ALI PO PROCENTU ZARAŽENIH! Komšije ušle u 10 zemalja sa najvećim brojem pozitivnih na koronu u Evropi!

On je prijavio Turističkoj zajednici u Poreču, a istakao je kako ne očekuje nikakvu pomoć, ali ne želi prešuteti što mu se dogodilo na plaži  mesta u kojem letuje.

Uz to je napomenuo da je automobil ostavio na mestu gde je i predviđeno parkiranje, te ističe kako je i prošle godine bio na letovanju u Poreču, te da je svima hvalio ovu destinaciju, međutim u budćnosti neće biti ista situacija


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BOLE

pre 3 godine

Ipak DJuka je u pravu sto se tice nasih turista u Hrvatskoj.

gaša

pre 3 godine

I da mi platite jednu milijardu € ,ja u tu "u" hrvatsku ne bih kročio !!!

Dela

pre 3 godine

Pa jedino nam ostaje da i mi njima lomimo soferke kad dodji u Srbiju da osete kako je.

Frane

pre 3 godine

Pa šta krivo piše u poruci? U čemu je problem?

zora

pre 3 godine

Ako, sta trazi kod bolesnika koji bi morali biti u izolaciji. Zna se kako se leci paranoja i sizofrenija.

BorisDe

pre 3 godine

To je uradio balijander, za njih su svi Srbi četnici ono malo pametnih Hrvata zna da to nije tako.

Vlado

pre 3 godine

Neka, ja mislim da je i zaslužio, jer koji ... je tamo tražio?!

Denny

pre 3 godine

A sta je trazio tamo? Da letuje i odmara? Tako mu i treba, ne zalim ga ni najmanje.

australija

pre 3 godine

trebali da te je... tamo i svi srbi koju letuju u toj prokletoj ustashkoj zemlji

marko

pre 3 godine

super staje trazio u hrvaskoj trebali su ga jos istuci .hoce da se pokaze da je bio na moru .

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija