• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.08.2020

11:04

BRITANCI BEŽE IZ HRVATSKE! Turisti nagrnuli na splitski aerodrom, HVATAJU POSLEDNJE LETOVE!

Balkan

BRITANCI BEŽE IZ HRVATSKE! Turisti nagrnuli na splitski aerodrom, HVATAJU POSLEDNJE LETOVE!

Podeli vest

Nakon što je Velika Britanija zbog pogoršane epidemiološke situacije stavila Hrvatsku na crvenu listu, brojni britanski turisti pokušavaju da uhvate poslednje letove da bi izbegli dvonedeljni karantin, o čemu svedoče i fotografije sa splitskog aerodroma objavljene u britanskim medijima, piše zagrebački Večernji list


Prema pisanju londonskog Dejli mejla, u Hrvatskoj letuje oko 20.000 britanskih turista.


Večernji konstatuje da vest o stavljanju Hrvatske na crvenu listu nije oduševila ni hrvatske turističke radnike, kao ni sve one koji su isplanirali put u Hrvatsku.



Predstavnica HTZ u Velikoj Britaniji Darija Rerić je odluku te zemlje da Hrvatsku stavi na crvenu listu ocenila razočaravajućom, dok dubrovački gradonačelnik Mato Franković tvrdi da je taj grad i dalje siguran za turiste.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija