• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

24.08.2020

14:34

CRNE VESTI IZ BIH! Od korone umrlo 11 osoba za poslednja 24 sata!

Balkan

CRNE VESTI IZ BIH! Od korone umrlo 11 osoba za poslednja 24 sata!

Podeli vest

U Bosni i Hercegovini je u poslednja 24 sata registrovano ukupno 127 slučajeva zaraze korona virusom i 11 smrtnih slučajeva

Od toga je u Federaciji BiH 35 novozaraženih i devet smrtnih slučajeva, saopštio je entitetski Institut za javno zdravlje.

AMERIKA U PAKLU KORONE! U jednom danu umrlo skoro 500 ljudi, potvrđeno 34.567 novih slučajeva

TRAMP SAOPŠTIO VAŽNU VEST! Ovo je važna novina u lečenju obolelih od korone

Testirano 779 uzoraka.

Novi slučajevi registrovani su u Sarajevskom, Hercegovačko-neretvanskom, Zapadno-hercegovačkom, Unsko-sanskom, Zeničko-dobojskom i Tuzlanskom kantonu/županiji.

Do sada je od početka epidemije u FBiH testirano 110.732 uzorka, a SARS-CoV-2 je potvrđen kod 10 867 osobe.

Foto: Reuters

Zaključno s današnjim danom, u Federaciji BiH izlečeno je 7.628 pacijenata, a u protekla 24 sata oporavak je zabeležen kod 111 pacijenata.

Trenutno je aktivno 2.942 slučajeva pozitivnih na SARS-CoV-2.

Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljeno je devet novih smrtnih ishoda. Preminula su dva muškaraca iz Tuzle, te po jedan iz Travnika, Donjeg Vakufa, Zenice i Živinica i tri žene iz Travnika, Visokog i Živinica.

S današnjim danom, ukupan broj smrtnih ishoda na području Federacije BiH je 297, od čega je 190 osoba muškog (64 odsto) i 107 osoba ženskog pola (36 odsto).

BONUS VIDEO:

PUTNICI ZADOVOLJNI: Lepo je kad nema gužve u autobusima

OVO JE NAJJEZIVIJI POSAO NA SVETU! Bolje bi im bilo da dobro plaćaju...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija