• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Borba

25.08.2020

17:36

SRBIJA NEĆE DOZVOLTI KRŠENJE ZAKONA! Glasačima DPS-a iz Tutina, Prijepolja i Sjenice koji budu glasali u Crnoj Gori ukida se socijala i krivično će odgovarati!

Balkan

SRBIJA NEĆE DOZVOLTI KRŠENJE ZAKONA! Glasačima DPS-a iz Tutina, Prijepolja i Sjenice koji budu glasali u Crnoj Gori ukida se socijala i krivično će odgovarati!

Podeli vest

Glasači DPS-a koji žive na području Novog Pazara, Tutina, Sjenice, Priboja i Prijepolja, a upisani su u birački spisak Crne Gore, biće sankcionisani ukoliko dođu na glasanje, potvrdio je Borbi visoki funkcioner države Srbije

Saopšteno nam je da je već napravljen spisak tih lica i da će svi biti evidentirani ukoliko dođu na glasanje u Crnu Goru.

- Svi oni koji žive u Srbiji, u pomenutim mestima, koji su upisani u birački spisak u Crnoj Gori, a na to nemaju zakonsko pravo, biće krivično sankcionisani. Ne može se u Srbiji živeti, ostvarivati socijalna i sva druga primanja, a glasati u Crnoj Gori, kao da tamo žive, a da ne snose nikakve posledice u našoj zemlji - kaže naš sagovornik.

”Glas javnosti” je objavio, a niko nije demantovao, da režim planira da na dan održavanja izbora 30.08.2020. godine, dozvoli da dvojni državljani Srbije i Crne Gore muslimanske veroispovesti sa područja Novog Pazara, Tutina, Sjenice, Priboja i Prijepolja, bez negativnog testa na prisustvo virusa “Covid 19”, uđu na teritoriju Crne Gore i glasaju.

Iz opozicije je našem portalu potvrđeno da oni prate sve aktivnosti režima, kao i ovaj slučaj za birače iz pomenutih gradova.

- Svako ko prekrši zakon biće sankcionisan i protiv njega će biti podnete krivične prijave, a o tome će biti obaveštene sve relevantne međunarodne institucije, kao i država Srbija, jer ta lica moraju onda da izgube status koji imaju u državi u kojoj žive - kazali su Boebi iz kolaicije “Za budućnost Crne Gore”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd
Društvo

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd

Danas je održana konferencija za medije povodom potpisivanja novog trogodišnjeg ugovora o strateškoj saradnji Beogradskog maratona i brenda IDEA, kao i donacije aparata AED (automatski eksterni defibrilatora) Crvenom krstu Beograd od strane fondacije Heroji Beogradskog maratona i kompanije Mercator-S, a koji će biti postavljeni na javnim površinama u Beogradu, i biti dostupni za efikasno spasavanje života naših sugrađana.

16.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija