• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

28.08.2020

21:38

MILOGORCI IGRAJU NA ANTIRUSKU KARTU! Sad je sve jasno, OVO JE ĐUKANOVIĆEV PRLJAVI ADUT IZ RUKAVA!

Balkan

MILOGORCI IGRAJU NA ANTIRUSKU KARTU! Sad je sve jasno, OVO JE ĐUKANOVIĆEV PRLJAVI ADUT IZ RUKAVA!

Podeli vest

Rusija je zabrinuta zbog pokušaja da se na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori koristi "antiruska karta", saopštilo je večeras rusko Ministarstvo inostranih poslova

- Vrlo smo zabrinuti zbog situacije u Crnoj Gori uoči izbora za nacionalni parlament 30. avgusta. Sledeći svoje sebične političke i izborne interese, najviši crnogorski zvaničnici koriste ceo konfrontirajući arsenal i svesno podstiću tenzije - kaže se u saopštenju Ministarstva, prenosi TAS S.

Kako se navodi, crnogorski zvaničnici se ne ograničavaju na napade na domaće rivale, već ponovo koriste antirusku kartu.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) MILAČIĆ DOBIO JEZIVU PRETNJU! Ovo je slika ĐUKANOVIĆEVOG REŽIMA, MILOVE PRISTALICE VELIČAJU USTAŠE!

- Moskva je optužena, unapred i bez ikakvih osnova, da nastoji da utiče na sukob crnogorskih vlasti i Srpske pravoslavne crkve kako bi ostvarila svoje ''imperijalne ambicije na Balkanu' - kaže se u saopštenju.

Podsećaju na neosnovane optužbe za pokušaj navodnog državnog udara 2016, Ministarstvo izražava žaljenje da je u Crnoj Gori postala rutinska navika da se podstiče antirusko raspoloženje uoči velikih političkih događaja i da se Rusija predstavlja kao neprijatelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bg Dex 1970

pre 3 godine

Milo će pobediti, jer iza njega stoje albanci sa KiM, albanci iz Albanije, NATO, Hrvatska, BiH i uglavnom svi koji mrze srbe i Srbiju. Nabrojao sve ovo, jer će mu oni, direktno ili indirektno, pomoći da pobedi. Džabe pišu novine i kraju njegovog režima. Interes svih ovih koje sam nabrojao je da se destabiliše Srbija pre svega. Kako? Pa ratom.Js nisam neko ko gleda u čarobnu kuglu i predviđa šta će biti. Jednostavno sagledavam realno čemu sve ovo vodi. Žele na svaki način da isprovociraju pogrešan potez Srbije, koji bi inicirao rat. Neće se to desiti sutra, ali očekujem da će se to desiti za 5 godina, a u međuvremenu će biti raznih provokacija i to veoma ozbiljnih. Baš njih nešto briga za Mila i ostale. Milo njih sluša, jer ga plaćaju za to. Zar vam nije čudno što je relativno skoro na snazi zakon o slobodi vereispovesti, a koliko je dugo već Milo na vlasti? Albanci i muslimani su mu napravili taj zakon i stavili mu pod nos. Živela Srbija!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija