• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mediji

30.08.2020

21:46

(VIDEO) SLAVLJE U ŠTABU KOALICIJE "ZA BUDUĆNOST CRNE GORE"! U štabu DPS neuobičajen mir!  DA LI JE ĐUKANOVIĆ IZGUBIO IZBORE?!

Balkan

(VIDEO) SLAVLJE U ŠTABU KOALICIJE "ZA BUDUĆNOST CRNE GORE"! U štabu DPS neuobičajen mir! DA LI JE ĐUKANOVIĆ IZGUBIO IZBORE?!

Podeli vest

Ispred izbornog štaba koalicije "Za budućnost Crne Gore" počelo je slavlje. Milo je pao

Nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" (Demokratski front, Narodni pokret, Prava Crna Gora, Ujedinjena Crna Gora, Radnička partija i nestranačke ličnosti) Zdravko Krivokapić poručio je pristalicama opozicije da je Milo pao.  

- Režim u Crnoj Gori je pao - rekao je u svom prvom obraćanju nakon izbora Zdravko Krivokapić.

 

 

Istovremeno, u štabu DPS za sada je mirno. Ipak, uočijivo je da nema uobičajenog slavlja kakvo je bilo posle nekih od prethodnih izbora, kada su DPS i Milo Đukanović odmah krenuli u proslavu pebede!

Jedan od lidera opozicione crnogorske koalicije "Za budućnost Crne Gore" Milan Knežević uveren je u izbornu pobedu te koalicije, nakon čega će, kako je istakao, doći do mirne, demokratske tranzicije vlasti, u interesu svih građana Crne Gore.

- Verujemo da je to jedan novi početak za Crnu Goru i što je najvažnije, svaka nova vlast posle ove biće smenjiva i nikada se više neće desiti da jedan čovek vlada državom 32 godine - rekao je Knežević u razgovoru sa novinarima u izbornom štabu u Podgorici.

On je naveo da je, uprkos epidemiji virusa korona i, shodno tome, restriktivne izborne kampnje, bez velikih okupljanja, izlaznost bila velika, što, uveren je, donosi pobedu koaliciji "Za budućnost Crne Gore".

Knežević je naveo i da je uveren da vladajući DPS, sa dosadašnjim koalicionim partnerima, neće imati parlamentarnu većinu, već će odlučivati mandat ili dva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija