• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.09.2020

13:41

(FOTO) IZ PLJEVALJA JE UPRAVO STIGLA FOTOGRAFIJA KOJA ĆE DOTUĆI MILA! Podvala s kamenovanjem nije prošla, MUSLIMANI NEĆE OSTATI SAMI, OVA PORUKA SVE GOVORI!

Balkan

(FOTO) IZ PLJEVALJA JE UPRAVO STIGLA FOTOGRAFIJA KOJA ĆE DOTUĆI MILA! Podvala s kamenovanjem nije prošla, MUSLIMANI NEĆE OSTATI SAMI, OVA PORUKA SVE GOVORI!

Podeli vest

Aktivisti koalicije "Za budućnost Crne Gore" u Pljevljima iskazali su solidarnost sa svojim komšijama i dali im do znanja da ne treba da podležu provokacijama u režiji odlazećeg DPS režima

Oni su izašli na ulicu sa transparentom na kojem je pisalo: "Ako treba ovih dana branićemo islam s vama", čime su svojim sugrađanima muslimanima jasno stavili do znanja da su uz njih i da ne nasedaju na podmetačine milogoraca.

 

 

Prostorije Islamske zajednice u Pljevljima jutros su osvanule sa polomljenim staklima na ulaznim vratima.

Pljevaljski imam Samir Kadribašić na svom Fejsbuk profili objavio je da je kroz polomljeno staklo ubačena i poruka na kojoj je ispisano "Polećela Crna Ptica Pljevlja biće Srebrenica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiza

pre 3 godine

Nema šta ovaj milo je skroz pukao. On je ko zmija nema gde da pobegne, pa sikce i pokušava da ujede gde god može. Ali nema ništa od toga ovog puta. Ode Milo sa vlasti, a vrlo brzo i u zatvor.

Sladjan

pre 3 godine

Nikada problema u pljevljima nije bilo vise se tamo mrze srbinego muslimani,meni su oni ranije ogrebali auto zato sto Sam srbin,inace oni se medjusobno nikada nece udariti cg na muslimane!!!ovo su milovi ljudi uradili jer zele haos,....sada se moraju cuvati svetinje brace myslimana.....kraj price

aco

pre 3 godine

Strasno je sta radi Milo.Na robiju kriminalca, nacionalistu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija