• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/IN4S

04.09.2020

09:39

"NAJEŽISMO SE!" Šta su "selebriti komite" želele da poruče dovođenjem BRANA MIĆUNOVIĆA NA CETINJE?!

Balkan

"NAJEŽISMO SE!" Šta su "selebriti komite" želele da poruče dovođenjem BRANA MIĆUNOVIĆA NA CETINJE?!

Podeli vest

I pored prisustva Ivana Vukovića, Darka Šukovića, Petra Kapisode... Mićunović je bio istinska "zvezda večeri" i nije mogao da se odbrani od obožavalaca, koji su se u "rojevima" skupljali oko njega, sa željom da ovekovječe susret sa sopstvenim idolom

 Ipak, ako je cilj režima bio da prisustvom Mićunovića zaplaši slobodne ljude - jasno je da su opet "promašili cilj".

(VIDEO) SRBI MOGU OPET NA TRAKTORE, KRIV JE ZLOTVOR SA BRADOM! Jezive poruke milogoraca sa skupa na Cetinju

Juče je na Cetinju održan prvi (da li i poslednji) „patriotski“ skup. Šačica pristalica režima iskupljenih sa svih krajeva Crne Gore, ogrnututih zvaničnim ali i fašističkim zastavama, iskazala je ogorčenost zbog poraza DPS-a na izborima 30. avgusta.

NESTAĆEŠ NA PRVOJ KRIVINI! Abazoviću stiglo "prijateljsko" pismo sa Kosova, a u njemu ozbiljno upozorenje...

„Komite“ nisu uspele ni na kakv način da ospore veličanstvenu pobedu opozicije, niti da destabilizuju situaciju u zemlji. Ipak, uspeli su da u potpunosti „zgaze“ ionako ništavni autoritet NKT-a, ne tako davno „udarne pesnice“ režima u borbi protiv građana.

Gradonačelnik Podgorice i čan NKT-a, Ivan Vuković, dosadu je „kratio“ neobaveznim razgovorom, ne vodeći računa o čuvenim merama zbog kojih su obični građani kažnjavani.

Foto: Printskrin

Slično se ponašao i Darko Šuković, koji je kontinuirano napadao Crkvu i vernike zbog nepoštovanja mera i ugrožavanja „javnog zdravlja“. 

Foto: Printskrin

Bliskog kontakta i „kapljica“ koje bi mogle biti najkraći „put“ do KOVID-19 ne plaši se ni bivši rukometaš, Petar Kapisoda.

Foto: Printskrin

I sinovica Duška Markovića je sa svećama došla na Cetinje. Nadajmo se da je makar jednu zapalila za „pokojni“ režim.

Foto: Printskrin

Merama NKT-a „nasprdale“ su se i ćerke direktora Uprave policije, Veselina Veljovića.

Foto: Printskrin

Na ovaj fašistički, srbofobni „pir“ pristalice režima „namamile“ su i bivšeg Srbina, velikog prijatelja Giške Božovića, bivšeg oficira Srpske dobrovoljačke garde a sada kontroverznog biznismena – Brana Mićunovića.

Mićunović je bio istinska „zvezda večeri“ i nije mogao da se odbrani od obožavalaca, koji su se u „rojevima“ skupljali oko njega, sa željom da ovekoveče susret sa vlastitim idolom.

Foto: Printskrin

Ipak, ako je cilj režima bio da prisustvom Mićunovića zaplaši slobodne ljude – jasno je da su opet „promašili cilj“.

Nakon kratkotrajnog druženja, „evivanja“ i uvreda na račun SPC i srpskog naroda, učesnici ovog opozicionog protesta užurbano su se vratili kućama. Previše je sveže – za njihov ukus. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dara

pre 3 godine

Nekad covecije lice kaze vise od reci. Pogledajte te face, ne bih vise pisala.

Dragan

pre 3 godine

Meno ovo vise lici na komemorativni skip ili na proslavu poraza potonjih izbora?

Bane

pre 3 godine

Da li je taj neki istaknut kriminalac? Ili pevač, glumac...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija