• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

08.09.2020

18:35

ĐUKANOVIĆ NA KOLENIMA! Poraženom diktatoru SVI OKREĆU LEĐA, DONATORI VIŠE NISU ZAINTERESOVANI ZA DPS!

Balkan

ĐUKANOVIĆ NA KOLENIMA! Poraženom diktatoru SVI OKREĆU LEĐA, DONATORI VIŠE NISU ZAINTERESOVANI ZA DPS!

Podeli vest

Izvršni direktor privatne kompanije Dekar Energy Milić Novović povukao je 5.000 evra donacije Demokratskoj partiji socijalista (DPS) Mila Đukanovića za parlamentarne izbore, pokazuje izveštaj Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) o prilozima u kampanji, a pišu podgoričke Vijesti

Novovićeva firma je, navodi se, ranije od vlade dobila koncesije za proizvodnju struje iz mini hidroelektrana, a pored njega donatori DPS-a su i firma Igora Mašovića, te Tamara Kokić koja je takođe u istom biznisu.

Mašović je većinski vlasnik Hidroenergije Andrijevica i brat predsednika Opštine Andrijevica Srđana Mašovića, koji je najavio povlačenje iz politike, kako je rekao iz ličnih razloga, nakon što je DPS na lokalnim izborima izgubila vlast u toj opštini. 

Prema informacijama kojima raspolažu Vijesti, i Tamara Kokić planira da povuče donaciju DPS-u za parlamentarne izbore.

Milić Novović je, navode, prilog uplatio u junu, dok izveštaj ASK-a za period od 19. avgusta do 2. septembra pokazuje da ga je povukao.

UPOZORENJE ITALIJANSKOG PISCA: Đukanović će biti opasan sve dok kontroliše OVE LJUDE!

To je, piše podgorički dnevnik, učinio i Miodrag Janjušević, koji je prethodno DPS-u uplatio 600 evra.

Vijestima je potvrđeno da je Novović povukao prilog i da to namerava da učini I Kokićeva.

Navode i da iz DPS-a nisu dobili odgovor na pitanja zašto su pomenute donacije povuče, a pitanja su, kažu, uputili i ASK-u.

Inače, prema poslednjem izveštaju donacije DPS-u ukupno iznose oko 497.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 3 godine

NAJACI SU OVI KOJI SE DOBROVOLJNO POVLACE IZ POLITIKE A NAKRALI SE ZA DVA KOLENA....

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija