• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.09.2020

14:14

ĐE SU VAM EKSPERTI?! Dritan i ekipa obećavali ekspertsku vladu, a sada spisak budućih ministara sve govori!

Balkan

ĐE SU VAM EKSPERTI?! Dritan i ekipa obećavali ekspertsku vladu, a sada spisak budućih ministara sve govori!

Podeli vest

Tri opozicione liste čiji su nosioci Zdravko Krivokapić, Aleksa Bečić i Dritan Abazović na korak su od konačnog dogovora oko nove vlade Crne Gore, a kako je Informer ekskluzivno objavio, URA je sastavila i predlog kadrovskih rešenja za sastav vlade, od premijera i potpredsednika do ministarskih funkcija

Iako je u više vrata najavljena kao ekspertska vlada, kabinet novog premijera na čije mesto je predložen Zdravko Krivokapić, ne samo da ne može da se pohvali ekspertima, nego je upadljivo da takvih u budućoj vladi - gotovo da nema.

Doduše, zaista mogu da se pohvale jednim vrhunskim ekspertom, proslavljenim vaterpolistom Andrijom Prlainovićem, koji je, prema predlogu URA, viđen za ministra sporta.

 

 

Možda su,pak, mislili na Milku Tadić Mijović, stručnjaka za sve što je antisrpsko, kojoj je Dritan  Abazović, po svemu sudeći budući potpredsednik vlade, namenio mesto ministra spoljnih poslova.

Predlog URA za sastav nove CG vlade, sa spiskom kadrovskih rešenja, možete pogledati ovde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Budimir Milutinović

pre 3 godine

Ovo nije smena politike, već vladajućih garnitura, tako da ne treba bilo šta epohalno očekivati, a možda i zaoštravanje nekoh odnosa sa Srbijom.

mirjana

pre 3 godine

au sta uradi brate Dritane za ministra Diplomatije si postavio Rodjenu sestru Borisa Tadica a ona je anti-srpski nastrojena

Spasko Imanjitz

pre 3 godine

Rothschild Korporacija i solomonisti , sve konji iz iste firme , isto kao i Mylo Diukanowitz , Borish Taditz , Dritanius Israel Abazowitz isto kao i Wolf Jeremitz i Alex Wolfowitz , isto kao tajni agent patriarkus Irineus Jerusalemius i NATO agent Anglicus Kuracdjordjewius Izraelis Habsburgerus Brizelus Leopoldoeurus Jesuitis Solomonus Doctorus Konus Weinstein Epsteinius Koronus Krunus Pedophilis Pubis .

Budimir Milutinović

pre 3 godine

Ne objavljujete komentare, što vam ne ide na čast

SPALA KNJIGA NA DVA SRBINA! Objavljen sastav nove CG vlade u kojoj gotovo da i nema Srba!
Balkan

SPALA KNJIGA NA DVA SRBINA! Objavljen sastav nove CG vlade u kojoj gotovo da i nema Srba!

Kako Informer ekskluzivno saznaje iz izvora bliskih rukovodstvu URA, ova stranka predložila je kandidate za sastav nove crnogorske vlade i on će biti predočen partnerima iz druge dve pobedničke liste. Kako saznajemo, mesto predsednika Skupštine Crne Gore biti dodeljeno kandidatu iz Demokratskog Fronta, ali to je slaba uteha, budući da su Srbi, očigledno izvisili za mesta u budućoj vladi

10.09.2020

12:30

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija