• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: klix.ba

11.09.2020

07:34

(VIDEO) OVO JE PRODAVAČICA O KOJOJ BRUJI REGION Lopov je uzeo pare iz kase, ali mu je ona priredila nešto što NIKADA NEĆE ZABORAVITI

Balkan

(VIDEO) OVO JE PRODAVAČICA O KOJOJ BRUJI REGION Lopov je uzeo pare iz kase, ali mu je ona priredila nešto što NIKADA NEĆE ZABORAVITI

Podeli vest

Nadzorne kamere zabeležile su nesvakidašnji slučaj u Sarajevu.

Heroj dana bila je Azra Bećirović, radnica koja je, zahvaljujući svojoj fizičkoj spremi uspela da savlada lopova i preda ga policiji. Svoju priču ispričala je za Klix.ba, kazavši da je, s obzirom na činjenicu da je diplomirala kriminalistiku, njena reakcija u trenutku pljačke bila prirodna. Mada, ovakve situacije i nisu baš uobičajene.

SKANDAL NA SVADBI U ČAČKU! Dok je pop venčavao mladence, kumi je prišao jedan čovek i uradio NEŠTO NEVEROVATNO

"Jedan Rom, koji je glumio migranta iskoristio trenutak u kojem sam nakratko bila odsutna od radnog pulta, otvorio je kasu i ukrao određenu količinu novca. Čula sam da se kasa otvara i videla osobu koja uzima novac. Počeo je da trči, a i ja za njim. Trčao je prema Logavinoj ulici, a kad je shvatio da se tamo nalazi policijska stanica, krenuo je da trči u suprotnom smeru. Napravio je tu krug, pošao kroz pasaž pored Jevrejske sinagoge, zatim izašao na glavnu ulicu", priča Bećirović.


Sve vreme je, nastavlja, vikala da je lopov, nakon čega se u potragu za lopovom uključilo i nekoliko građana koji su pomogli Azri.

"Nakon određenog vremena čula sam povike 'policija, policija', ali bili su u civilu i nisam znala jesu li to zaista policajci. Stigla sam konačno lopova koji je bacio novac. Pokupili smo novac, policajci su se predstavili i lopov je vrlo brzo uhapšen. Kasnije sam shvatila da je mogao biti naoružan, imati nož, ali nisam u tom trenutku razmišljala o tome. Drago mi je da je sve završilo dobro", kazala je Bećirović.

Kako saznajemo uhapšeni je nekoliko sati poslije pušten iz policijske stanice, a od ranije je poznat po vršenju istih krivičnih dela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija