• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.09.2020

13:26

KOMŠIĆ BEZ IMALO STIDA LAŽE I O MRTVOM KRAJIŠNIKU! Ono što je rekao povodom njegove smrti normalan čovek ne može da shvati...

Balkan

KOMŠIĆ BEZ IMALO STIDA LAŽE I O MRTVOM KRAJIŠNIKU! Ono što je rekao povodom njegove smrti normalan čovek ne može da shvati...

Podeli vest

Član Predsedništva BiH Željko Komšić kratko je prokomentarisao ulogu Momčila Krajišnika tokom rata u BiH, nakon vesti o njegovoj smrti koja je saopštena jutros

- Momčilo Krajišnik je jedan od najvećih zločinaca u istorije Evrope. Ostaće upamćen kao potpisnik šest strateških ciljeva jedne genocidne politike - kazao je Željko Komšić.

 

 

"Njegova uloga u genocidu detaljno je obrazložena u presudama Haškog tribunala i o Krajišniku se ne može govoriti izvan konteksta tih presuda", zaključio je Komšić, koji očigledno ne zna, ili ne želi da zna da Krajišnik pred Haškim tribunalom nikada nije osuđen za "genocid".

Krajišnik je preminuo jutros u 75. godini na UKC RS u Banjaluci od posledica infekcije koronavirusom.

 

BONUS VIDEO

OVO SE NE PROPUŠTA! Tačno u 19h samo na Tvin.rs - novi izazov za novinarku Informera u emisiji OVO MORAM DA PROBAM!

NJEMU NE TREBAJU OČI, SAMO JEDNA ŠAKA! Za ovakvo remek delo potrebno je više od talenta!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 3 godine

Komsica mrzi njegov narod, a sta onda o takvom coveku nesto reci. Ostao mu je rat u glavi i dalje zivi u kosmaru njegove mrznje poturica.

BREŽANAC

pre 3 godine

Komšiću, Krajišnik je heroj srpskog naroda a ti si običan izrod. Tebe se i Hrvati stide.

Miki

pre 3 godine

Nelegalni predstavnik hrvatskog naroda pun mrznje i zla govori lazi ponovo. Njega treba potpuno bojkotovati jer njegove reci ne vrede nista.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija