• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpska info

16.09.2020

09:09

DETALJI MONSTRUOZNOG NASILJA, BALKAN NE PAMTI DA SE OVAKO NEŠTO IKADA DOGODILO! Devojka (19) ZAKLJUČALA dvojicu muškaraca, pa ih SEKLA NOŽEM! Već je poznata policiji!

Balkan

DETALJI MONSTRUOZNOG NASILJA, BALKAN NE PAMTI DA SE OVAKO NEŠTO IKADA DOGODILO! Devojka (19) ZAKLJUČALA dvojicu muškaraca, pa ih SEKLA NOŽEM! Već je poznata policiji!

Podeli vest

A. A. (19) koju su pripadnici Federalne uprave policije (FUP) uhapsili juče u nastavku akcije kodnog naziva Lipa, danas je predata Tužilaštvu KS

A. A. je osumnjičena za nanošenje teških telesnih povreda, protivpravno lišavanje slobode, neovlašćenju proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. 

UHAPŠENA DEVOJKA (19) U BIH! Zlostavljala u stanu dvojicu muškaraca, nanela im teške telesne povrede!

Iz Tužilaštva su precizirali da je osumnjičena devojka u maju ove godine u stanu na Alipašinom Polju protivzakonito postupala, odnosno ograničila je slobodu kretanja dvojici muškaraca, potom ih je udarala šakama i nogama i nanosila im povrede nožem.

Prilikom prilikom pretresa stana koji koristi na području sarajevske Opštine Novi Grad pronađeni su heroin, amfetamin, kanabis, te drugi predmeti koji će biti korišteni kao dokaz u krivičnom postupku.

A. A. je hapšena i u decembru prošle godine zajedno sa 25-godišnjim S. Z. zbog sumnje da su pokušali da provalei u Konzum na Koševskom Brdu. Policija je, naime, nakon prijave da neko pokušava da provali u prodavnicu izašla na mesto događaja i zatekla provalnički par na delu. U blizini je nađen iautomobil, kojim su se dovezli, a koji je, kako se ispostavilo, ukraden na području Ilidže. U tom automobilu nađeno je 14 paketića marihuane i paketić spida, a A. A. je rekla da je droga njena. Istragom je utvrđeno da je S. Z. ukrao automobil u ilidžanskom naselju Otes početkom novembra.

Nakon saslušanja u policiji, njih dvoje su tada, uz prijave zbog teške krađe, pokušaja teške krađe, te posedovanja i omogućavanja uživanja opojnih droga, predati Tužilaštvu. Ipak, A.A. je ubrzo puštena na slobodu jer je Opštinski sud prihvatio predlog odbrane, dok je S. Z. određen jednomesečni pritvor.

Ona je i ranije bila poznata policijskim organima, piše Oslobođenje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija