• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

23.09.2020

19:20

TUKU GROMOVI, NESTALO STRUJE! SNAŽNA OLUJA BESNI PO REGIONU! Srbija na udaru?! (FOTO)

Balkan

TUKU GROMOVI, NESTALO STRUJE! SNAŽNA OLUJA BESNI PO REGIONU! Srbija na udaru?! (FOTO)

Podeli vest

Nevreme praćeno pljuskovima, grmljavinom i munjama danas rano poslepodne izazvalo je velike probleme u Rijeci. I Grčku je zahvatila promena vremena, ali za sada, nema upozorenja srpskog RHMZ na ozbiljnije nevreme

U Zametskoj ulici broj 59 grom je udario u dimnjak i srušio ga, a usled snažne grmljavine verovatno se upalio i alarm na kućnom broju 2 Ulice Udatnoga na Zametu.

Širom Rijeke na terenu su bili vatrogasci i policija.

Kako javlja RIportal, zbog jake kiše na nekim gradskim prometnicama došlo je do poplave na trotoarima i iskakanja šahtova, prenosi "Index.hr".

Zbog obilne kiše koja pada tokom dana došlo je do prodora vode u prostor Eksporta na Delti, zbog čega će se Eksport do daljeg privremeno biti zatvoren za posetioce, javili su iz Rijeke 2020.

 

 

U bujici ispod nadvožnjaka bila je zarobljena žena u svom automobilu. U pomoć su joj priskočili prolaznici i izgurali vozilo.

Krf je zahvatilo jako nevreme sa intenzivnom grmljavinom, a vatrograsci su primili nekoliko poziva za pomoć, objavila je agencija ANA.

Nevreme će se zadržati na Krfu i Paksosu, delu jonskih ostrva, a kako je najvaljneo, očekuje se i jak vatar.

Promena vremena zahvatila je i druge delove Grčke, a na severu zemlje jak vetar je oborio drveće koje je prekinulo električne vodove, pa su stanovnici oblasti oko Vigle ostali bez struje.

Za sada, na RHMZ nema upozorenja na nevreme u Srbiji, ali svakako se preporučuje oprez.

Promena za vikend

Na sajtu RHMZ objavljeno je da se u Šumadiji, na istoku i jugoistoku Srbije očekuju pljuskovi sa grmljavinom.

U Sremu, zapadnoj Srbiji, kao i u okolini Beograda ponegde će padati kratkotrajna kiša.

U toku noći od petka ka suboti, u subotu i nedelju očekuje se jače naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature za 10 do 15 stepeni, najavljeno je na sajtu RHMZ.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija