• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

21.11.2020

16:30

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U HRVATSKOJ! U sudaru kombija i kamiona ČETIRI OSOBE POGINULE, VATROGASCI MORALI DA REŽU VOZILO KAKO BI IH IZVUKLI!

Balkan

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U HRVATSKOJ! U sudaru kombija i kamiona ČETIRI OSOBE POGINULE, VATROGASCI MORALI DA REŽU VOZILO KAKO BI IH IZVUKLI!

Podeli vest

Na autoputu A1 Zagreb-Karlovac jutros je došlo je do teške nesreće u kojoj su četiri osobe izgubile život, dok je petoro ljudi povređeno, potvrdila je za Hinu policija iz Zagreba

Povređeni su prebačeni u bolnice, ali još nije poznata težina povreda.

U nesreći su učestvovali kamion i kombi, a dogodila se na 19. kilometru autoputa A1, iza odmorišta Desinec, u smeru Karlovca.

Detaljnije informacije će biti poznate po završetku višečasovne istrage.



Mediji nezavnično prenose da je kombi, u kojem je bilo devet osoba, stao na zaustavnu traku. Iz kombija je izašlo nekoliko ljudi, a ubrzo nakon toga na kombi je naleteo kamion, kada su oba vozila sletela sa puta u jarak, prenosi Hina.

Iz vatrogasne službe navode da su imali poteškoća prilikom vađenja osoba jer je troje putnika iz kombija bilo priklješteno pa je kombi morao da se reže. Jedna osoba je bila pod šleperom te vatrogasci nisu mogli da je izvuku dok nije obezbeđena dizalica.

Nadležni su u 15 časova potvrdili da je deonica autoputa A1 između Donjeg Zdenčina i Jastrebarskoga u smeru Karlovca otvorena za saobraćaj nakon završetka uviđaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!
Društvo

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!

Vladimir Lučić: Kada do kraja godine startujemo u SAD, bićemo jedan od većih svetskih operatora u smislu teritorije koju pokrivamo i na vrlo realnom smo putu da srpski Telekom postane velika i uspešna globalna kompanija

16.04.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija