• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.12.2020

12:55

RADUNOVIĆ RASKRINKAO ABAZOVIĆA PRED SVIMA: Ti, Dritane, imaš nameru da budeš PREMIJER! Svojski si se potrudio da izbaciš Kneževića...

Balkan

RADUNOVIĆ RASKRINKAO ABAZOVIĆA PRED SVIMA: Ti, Dritane, imaš nameru da budeš PREMIJER! Svojski si se potrudio da izbaciš Kneževića...

Podeli vest

Slaven Radunović iz Demokratskog fronta rekao je danas u Skupštini Crne Gore da je uživao dok je slušao izlaganje Dritana Abazovića

"I bilo bi sve super samo da nije licemerno. Dritane, ti si se potrudio svojski da u ovoj vladi ne bude ljudi kao što si ti, kao što sam ja, kao što je Milan Knežević, koji umeju tako da pričaju i koji umeju tako da se nose s problemima", rekao je Radunović.

On je Abazoviću rekao da mu je cilj da male stranke budu važnije od interesa Crne Gore. 

"Pa se sve napravilo da ova vlada deluje kao vlada koja ispunjava sve ono što je URA obećala crnogorskoj javnosti", rekao je Radunović.

Foto: Printskrin Youtube/Skupština Crne Gore

Kazao je da će Abazović sada da ima najzančajniju ulogu zato što su oko njega "amateri".

"Ti Dritane imaš nameru da budeš premijer, a ne zamenik. I zato si uzeo da ogovaraš umesto mandatara", poručio je Radunović.

"Meni je milo ovo što si rekao DPS-u sve", rekao je Radunović Abazoviću.

On je istakao da bi volio da je ranije bilo tako, da je Abazović sa kolegama iz URA bio na ulici i preživio sve što su oni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija