• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

08.01.2021

13:14

HITNA EVAKUACIJA U PETRINJI! Strahovi su se obistinili, preti nova katastrofa!

Balkan

HITNA EVAKUACIJA U PETRINJI! Strahovi su se obistinili, preti nova katastrofa!

Podeli vest

Više od 400 ljudi biće evakuisano danas iz kasarne u Petrinji, pošto su statičari utvrdili da su naknadni zemljotresi načinili novu štetu na tom objektu

Postupak evakuacije stanovništva koje je nakon razornog zemljotresa u tom objektu potražilo krov nad glavom, već je pokrenut.

Prvog dana u tu kasarnu je smešteno 400 ljudi, koji će sada biti premeštini u domove za starije u Zagrebu i Topuskom. Eventualna potpuna evakuacija centra Petrinje, koji je od pre dva zatvoren, još se razmatra. Tamo je 30 do 50 ljudi, koji su sa svakim novim podrhtavanjem tla u sve većoj opasnosti, prenela je zagebačka TV N1.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slobodan milorada

pre 3 godine

evakuacija, pa jel to manje od 4oo.ooo hiljada proteranih srba. da li im je to Gospod spremio oluju za sva dobra dela hrvatskog naroda.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija