• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

22.01.2021

15:40

MEDOJEVIĆ GAĐA DIREKTNO U CENTAR! Kratko i jasno objasnio zašto je DF najveća Đukanovićeva boljka!

Balkan

MEDOJEVIĆ GAĐA DIREKTNO U CENTAR! Kratko i jasno objasnio zašto je DF najveća Đukanovićeva boljka!

Podeli vest

Lider Pokreta za promene (PzP), članice Demokratskog fronta, Nebojša Medojević saopštio je danas da predsednik Crne Gore Milo Ðukanović zna da samo taj savez ne može niko ni da kupi ni da zastraši

"Samo DF je problem. Zato što ne prihvatamo dilove prve i druge familije. Želimo istinsko crnogorsko-srpsko pomirenje, po principu sva prava svima", rekao je Medojević, reagujući na izjavu Ðukanovića, koji je saopštio da aktuelna vlada najžešće kritike dobija od koalicije koja unutar vladajuće većine ima dve trećine poslanika.

DF, poručio je Medojević, ne prihvata da se "ne hapse lopovi i sačuva režim Ðukanovića".

"Od početka smo provalili plan prve i druge familije - da se sačuva DPS i uništi DF. Ali DF nisu samo ljudi sa svojim vrlinama i manama. DF je velika ideja", naveo je Medojević, preneo je portal RTCG.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MEDOJEVIĆ RAZBUCAO DRITANA, KOZMETIČKI MANEVRI NEĆE PROĆI! Posle ovih reči svima je jasno koji CIRKUS se ovih dana dešava u Crnoj Gori!
Balkan

MEDOJEVIĆ RAZBUCAO DRITANA, KOZMETIČKI MANEVRI NEĆE PROĆI! Posle ovih reči svima je jasno koji CIRKUS se ovih dana dešava u Crnoj Gori!

U Crnoj Gori uveliko je u toku čišćenje kriminala i korupcije iz doba vladavine DPS Mila Đukanovića, što je bilo jedno od predizbornih obećanja lidera GP URA Dritana Abazovića koji je obećao da Crnom Gorom više neće vladati mafija, međutim, Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević upozorava da je reč o lovu na sitne ribe kako bi se "prevarenom narodu bacila prašina u oči"

25.12.2020

12:30

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija