• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Atv

22.01.2021

22:42

VIŠE NE MOŽE DA SAKRIJE SVOJU MRŽNJU! Bakir Izetbegović nazvao Srbe lošim narodom!

Balkan

VIŠE NE MOŽE DA SAKRIJE SVOJU MRŽNJU! Bakir Izetbegović nazvao Srbe lošim narodom!

Podeli vest

Lider SDA Bakir Izetbegović više i ne može da sakrije svoju mržnju prema Srbima i Republici Srpskoj, pa je tako gostujući u Dnevniku D Federalne televizije rekao da je srpski narod loš narod

Govoreći o stanju u BiH Izetbegović je između ostalog rekao:

"Kažu nema loših naroda ima samo loših rukovodstava. Nisam siguran! Jer, on (Milorad Dodik) se dodvorava jednom velikom broju ljudi koji žele balkansku politiku, koji žele sirovu politiku..."

Na pitanje voditeljke da li govorite o lošem narodu, on odgovara:

"Pazite, glasači koji ga drže žele njegovo bahato ponašanje..."

U tom trenutku ga voditeljka opet prekida konstatujući da to što tvrdi su teške reči, a na šta Izetbegović kaže:

"Neka su, to je tako! I ja sam pričao ovu vašu priču, ekonomija... I ne reaguju na to. Kad sam rekao prvi put tvrde reči onda su svi skočili i onda je znao šta će dalje. Dakle, itekako su vezani lider i oni koji ga podržavaju."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Glas razuma

pre 3 godine

A šta ste vi ako niste srbi? Onda ste manjina a ne narod, a hoćete da vladate u celoj BiH. Baki ti si najveće zlo na Balkanu posle tvog oca!

kosovojesrpsko

pre 3 godine

Dakle, itekako su vezani lider i oni koji ga podržavaju - rece Bakir. Okrenuto naopacke ispada da su muslimani jos gori jer su masovno podrzali njegovog oca a sad i njega u potcinjavanju svih naroda i ratu medju nacijama u BiH. E pa Bakire ovim si naj preciznije opisao svog oca, sebe i svoj muslimanski narod. Ni jedan srpski ili hrvatski politicar nema tako jaku podrsku naroda kao ti i tvoj cale pre tebe, pa kako ste tek vi zli i losi i naopako.

Pera

pre 3 godine

Bakir Izetbegović je SRBSKI POTURICA koji govori loše o svom narodu, bravo poturico.

Rašo

pre 3 godine

Da znaju bosanci koliki je to izdajnik, taj Izetbegović, svi bi ponovo srbi bili, ali bojim se da će kasno shvatiti. Veroispovest je izbor, a pripadnost naciji je de fakto genetika i bios, kao da se odrčeš roditelja i predaka,tako je sa bošnjacima, kao izmišljena nacija većina i kad bi potražili svoje korene shvatili bi da su srbi. Odatle i uzrečica o poturicama,što govori da ako nisu turci mogu biti srbi. Kriza identiteta je kao kompromisno rešenje dalo da budu bošnjaci, odnosno bosanci ili tačnije srbi muslimani. Isto tako i o hrvatima da su najgori od svih srba,zločine kao dokaz negacije porekla koje su počinili nad svojim narodom pod pokrovteljstvom katoličkih sveštenika, bezobrazluk i licemerstvo takve politike vekovima je izazivao sukobe i slabljenje srpskog naciona sa poslovicom zavadi i vladaj. Bezobrazluk je odraz glupana i pokvarenjaka, generalizacija i mržnja su nemoć i frustracije jednog bolesnika, nadam se da će platiti za sve izrečeno.Bošnjaci su deo nas i izbor da budu to što žele poštujemo, ali vređanje i poniženja sigurno mu ne opraštamo, ovo govori da ubrzo odlazi sa političke scene, jer i bosanci vide da je nečovek.

Boki 61

pre 3 godine

Kakav lik. Mrznja mu iz ociju viri. Bolje da povede racuna o tome sta prica. Nikome to nwce doneti korist a svi mogu imati stetu.

MrKamenjarac

pre 3 godine

...neka ode malo kod baaabe na kahvu i rahatluk.....

milankukic

pre 3 godine

jednom janicar uvek janicar proslostbse tesko brise potomci jhanicara uvekce se pokazati

Vecka

pre 3 godine

Konacno je rekao javno to sto je mislio. Sramota za jednog, nazovi, "drzavnika" koji se sluzi govorom mrznje i tako potpiruje nesrpsko stanovnistvo da i ono javno ispoljava mrznju, netoleranciju, neprijateljstvo prema srpskom zivlju. Sramotno i pretuzno. Porazavajuce i zastrasujuce za srpski narod u BiH...i ne samo u BiH. Ovakve izjave zasluzuju najstrozu osudu!

Paparaco

pre 3 godine

Najzad je uspeo da opiše sebe i svoje shvatanje Federacije. Ja pa ja. Čuje se zveket.

Verka

pre 3 godine

Losih SRBA nema,ima samo losih poturica,a to ste vi bivsi SRBI Muslimanske vere ispovesti,i Hrvati Katolicke veroispovesti.da i sada nova nacija Bosnjaci.koja smejurina.Vojvodjani su svi koji zive u Vojvodini .a u Bosni ste samo vi Muslimani Bosnjaci.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija