• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

17.03.2021

11:20 >> 11:38

Devojčica (12) u Hrvatskoj preminula od korona virusa!

Balkan

Devojčica (12) u Hrvatskoj preminula od korona virusa!

Podeli vest

U Hrvatskoj je bitku sa korona virusom izgubilo dete staro samo 12 godina, reč je o devojčici koja je imala srčane probleme, saopšteno je na sednici Kriznog štaba

"Preminulo je 12 osoba. Prosečna starost umrlih je 68,9 godina. Najmlađa preminula osoba imala je 12 godina s brojnim komorbiditetima iz kardiološkog aspekta", saopštili su nadležni.

U poslednja 24 sata u Hrvatskoj je zabeleženo 1.445 novozaraženih i broj aktivnih slučajeva sad iznosi 5.490.

"Hrvatska je prema visini incidencije na 7. mestu u EU", saopštio je član Kriznog štaba Krunoslav Capak.

Capak, direktor Instituta za javno zdravlje, rekao je da Hrvatska ima porast od 46 odsto u odnosu na prošlu nedelju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kako to

pre 3 godine

Pa deca ne obolevaju, zar ne? I ako oboleju, imaju blage simptome. Kod nas idu najnormalnije u skole, zar ne? I skola je najbezbednije mesto, koje je Sarcevi organizovao "u sitna crevca" - zar ne?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija