• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Radio Nevesinje

27.03.2021

10:16

ŠARPLANINAC SE VRATIO, VUKAŠIN (10) NIJE! Nevesinje na nogama, dignuti helikopter i dronovi, nastavlja se potraga za nestalim dečakom!

Balkan

ŠARPLANINAC SE VRATIO, VUKAŠIN (10) NIJE! Nevesinje na nogama, dignuti helikopter i dronovi, nastavlja se potraga za nestalim dečakom!

Podeli vest

Potraga za nestalim dečakom Vukašinom Samardžijom biće nastavljena danas. Iz Civilne zaštite Nevesinja pozvali su sve ljude koji su spremni da pomognu da dođu od osam do deset sati u Seoski dom u Krekovima gde će dobiti raspored

Mole se i meštani Bojišta da pregledaju štale i pomoćne objekte posebno u blizini dečakove kuće.

Jučerašnja potraga, nažalost, nije donela nikakve rezultate. Pretražen je teren Nevesinjskog polja od Bojišta do Krekova i Plužina i nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi se pouzdano mogli dovesti u vezu sa dečakom.

Pas šarplaninac koji je bio sa dečakom kada je poslednji put viđen pre nestanka vratio se kući juče oko 15 sati, dok bicikl nije pronađen.

Podsetimo, dečak je nestao u četvrtak popodne. Visok je oko 130 centimetara, sitne je građe, crne kose i crnih očiju.

 

 

Vukašin je poslednji put viđen u jakni plave boje sa belim šarama, a na sebi je imao i sivu trenerku i braon gumene čizme.

Više od stotinu pripadnika Gorske službe spasavanja BiH sa psima tragačima, policija, civilna zaštita, vatrogasci, planinari, lovci, rodbina i građani Nevesinja juče su tragali za dečakom. Danas će se u akciju uključiti Helikopterski servis RS, pripadnici službi zaštite i spašavanja Trebinje i dronovi Civilne zaštite RS, piše Radio Nevesinje.

Akcijom rukovodi Nenad Ikonić iz Republičke uprave Civilne zaštite u koordinaciji sa Gorskom službom spasavanja i Opštinskim štabom civilne zaštite.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija