• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.04.2021

14:33

SRBI SU GA DOVELI NA VLAST, ON IM SE OVAKO ZAHVALJUJE! Abazović: Glasaću za SMENU Leposavića!

Balkan

SRBI SU GA DOVELI NA VLAST, ON IM SE OVAKO ZAHVALJUJE! Abazović: Glasaću za SMENU Leposavića!

Podeli vest

Potpredsedik crnogorske vlade Dritan Abazović izjavio je danas da će u parlamentu glasati za opoziv ministra pravde Vladimira Leposavića, ako on do tada nepodnese ostavku

Abazović je posle sastanaka predstavnika parlamentarnih stranaka o tužilačkim zakonima novinarima rekao da nema informaciju da li će Leposavić podneti ostavu u petak.

Tvrdi da bi on podneo ostavku da je premijer to od njega tražio.

Odgovarajući na pitanja novinar, Abazović je rekao da opoziv ministra Leposavića, nije predlog Demokratske partije socijalista, nego premijera Zdravka Krivokapića, preneli su crnogorski mediji.

Foto: In4s

Vladimir Leposavić

Peticiju za smenu Leposavića pokrenule su opozicione stranke i neke organizacije, na čelu DPS Mila Ðukanovića.

Krivokapić traži opoziv ministra Leposavića, koji je u parlamentu na pitanje poslanika DPS, da li priznaje genocid u Srebrenici, odgovorio da je spreman da prizna da se u toj opšti dogodio zločin genocida kada se, kako je rekao, nedvosmisleno utvrdi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan63

pre 3 godine

Dritan Abazović jeste oponent Đukanoviču, ali je, pre svega, Albanac i nema šanse da on nešto uradi u korist Srba u Crnoj Gori jer je njegova politička platforma, ne samo u vezi skalamerije zvane Kosove, antisrpska. A u vlasti je sa DF-om iz političkog profita. Tako da ne treba da čudi njegova izjava u vezi Leposavića. On je, po tome, mnogo bliži DPS-u nego DF-u. Najbolje bi bilo, po meni, da se ovakva koalicija razbuca i da se ide na nove parlamentarne izbore jer sa ovakvim odnosom snaga u koaliciji od demontaže DPS-a nema ništa. Čini mi se da će pre DPS demontirati njih. Nažalost.

poskok

pre 3 godine

Nisu njega Srbi dovelli na vlast, nego su ga Siptari i muslimani u CG... manipulacija je da smo ga mi doneli na vlast, svaki pravi srbin pre bi se ubio nego g;aso za ovo nistavilo od coeka

sara

pre 3 godine

Šta bolje očekivati od albanca i ortodoksnog crnogorca i fanatika!!!. Ništa!!!!.

I on je placenik

pre 3 godine

A sta drugo ocekivati kada u njemu tece krv onih sto prodase vjeru za veceru

lokman

pre 3 godine

jbg braco srbi bese dobar dok se igrao ritam abazovic dritan.politika je kur.a zar ne?

kiza

pre 3 godine

Odlično sada lepo blokirati rad vlade. Sledeći korak abazovica, i becica se ne zna. Imaju mogućnost da naprave većinu sa milom, što bi možda bila i najbolja varijanta da nam se posle sledećih izbora skinu sa vrata, a druga je da se raspišu novi izbori, na kojima bi uz dobru kampanju srpski blok dobio mnogo vise glasova i dritan ne bi bio vise u igri za formiranje vlade. Opet niko ne bi imao većinu pa onda opet sledeći izbori na kojima bi srpski blok mogao da ima većinu. Sve ovo je očekivano jer se naredjenja i odluke ne donose u krivokapicevom kabinetu, a najvažnija stvar je zaštititi njihovog igrača mila i naravno da se referendum u CG odloži što je moguće više

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija