• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

13.04.2021

18:06

SRBIJA SARAJEVU VAKCINE I POMOĆ, SARAJEVO SRBIMA UVREDE! DRAŽI IM FAŠISTI I ZLOČINCI OD TESLE, PUPINA, ŠANTIĆA! Toliko o tome koliko...

Balkan

SRBIJA SARAJEVU VAKCINE I POMOĆ, SARAJEVO SRBIMA UVREDE! DRAŽI IM FAŠISTI I ZLOČINCI OD TESLE, PUPINA, ŠANTIĆA! Toliko o tome koliko...

Podeli vest

Rukovodstvo Sarajeva na čelu sa novom gradonačelnicom Benjaminom Karić poručilo je da neće biti skinute ploče sa uvredljivim natpisima za Srbe, kao i promenjena imena ulica koje nose imena fašista i ratnih zločina u gradu na Miljacki

To je odgovor na zahtev Ljubiše Ćosića, gradonačelnika Istočnog Sarajeva, koji je uputio predlog da se skinu nazivi ulica koji vređaju Srbe u najvećem gradu Federacije BiH.

Ćosić kaže da trodnevna „junačka internet borba" navodnih sarajevskih antifašista i kvaziintelektualaca za odbranu tabli, koje vređaju kompletan jedan narod, kao i naziva sarajevskih ulica pripadnicima fašističkog i sličnih pokreta, pokazala je da je od tog nekada, u svakom smislu, velikog grada ostalo samo veliko ništa.

On je dodao da, nažalost, to zna i većina njegovih nekadašnjih, ali i današnjih stanovnika, ljudi čije su porodice generacijama stvarale taj grad i stasavale uz njega, ali ne progovaraju da ne bi bili meta onih koji sebe zovu antifašistima, a brane fašiste.

- Više je onih kojima su draži Busuladžić, Đozo, razni kriminalci i zločinci od Tesle, Pupina i Šantića - ističe Ćosić.

U tišini odlaze, dodaje Ćosić, pristojni zbog onih bahatih i agresivnih, zbog samoproglašenih „antifašista", navodnih „građana" i nepostojeće „raje", zbog posebne vrste mržnje koja je odavno postala razumljiva samo političkom Sarajevu.

- Mi nećemo da mrzimo. Mržnju ostavljamo njima, poštovaocima Busuladžića i Đoze - poručio je Ćosić.

LAJČAK SE, KAD JE SRBIJA U PITANJU, BAŠ NIČEG NE STIDI! On bi da priznamo lažnu državu i da se to implementira za nekoliko meseci!

Političko Sarajevo, iako se deklariše kao antifašističko, svojim delima dokazuje upravo suprotno - da je fašizam duboko ukorenjen u svaku izjavu, delo i svaki pokušaj nasilnog menjanja istorije grada koji su najvećim delom upravo Srbi izgradili - izjavio je načelnik Istočnog Novog Sarajeva Jovan Katić.

Katić je naglasio da se želja za proterivanjem iz Sarajeva svega što je srpsko i pravoslavno vidi i u nedavnim reakcijama.

- Uprkos pritiscima, nikada nećemo prestati da se zalažemo za istinu i pravdu za srpski narod i svakog stradalog - poručio je Katić.

GOVOR KOJI JE UZDRMAO UN! ČUO SE GLAS BEOGRADA O LAŽNOJ DRŽAVI! Selaković: Raste ekstremizam Albanaca jer se projekat NEZAVISNOG KOSOVA RASPADA!

Neće se dopustiti, kako je rekao, da se srpski narod karakteriše kao „zločinački, niti da sarajevski Srbi, dolazeći u grad u kojem su rođeni, koji su gradili, osećaju ugroženost.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 3 godine

Moj Vucicu nema od vas ništa zar se jis niste opametili cenim te kao dobrog politicara ali si zaboravio sta su nam oni uradili u zadnjih 100godina dok ga ti hranis on ti zlom uzvraća samo napred, ostavi sve na stranu i misli na svoj narod.

Ja

pre 3 godine

Mi njima vakcine oni bi nama metak najradije. Koje smo mi budale.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija