• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2021

11:05

USTAŠKI PIR U SPLITU! Ulicama se orilo: "MI Hrvati ne pijemo vina, nego krvi četnika iz Knina!" /VIDEO/

Balkan

USTAŠKI PIR U SPLITU! Ulicama se orilo: "MI Hrvati ne pijemo vina, nego krvi četnika iz Knina!" /VIDEO/

Podeli vest

Grupa Splićana je na obeležavanju 30 godina od formiranja Četvrte gardijske brigade ponovo uputila poruke mržnje Srbima, preneo je portal Dalmacija danas

Oni su, prema snimku objavljenom na Jutjubu, skandirali: "Mi Hrvati ne pijemo vina, nego krvi četnika iz Knina".

Na splitskoj Rivi sinoć je zapaljeno 200 baklji u čast 200 poginulih pripadnika Četvrte gardijske brigade.

Tim povodom održana je i svečanost u Kninu, kojoj su prisustvovali predsednik Hrvatske Zoran Milanović i ministar odbrane Mario Banožić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan63

pre 2 godine

Naravno da arlauču i divljaju po Splitu ne protiv četnika, već protiv svih Srba, jer Hrvatska nije denacifikovana posle Drugog svetskog rata već je preplivala na pobedničku stranu dobrim delom zahvaljujući "najvećem sinu naših naroda i narodnosti" koji je neprikosnoveno vladao skoro četiri decenije. A onda su potomci ustaša, na čelu sa vrhovnikom, izvršili novi genocid i proterali preko 250.000 Srba iz lijepe njihove. I, naravno, primljeni u EU zahvaljujući svojim sponzorima. Zato ne znam šta ćemo mi u toj organizaciji sa takvom zemljom u kojoj ponovo buja ustašija. Ima li neke reakcije iz svete EU? Nema.

Dragi

pre 2 godine

Zar nije srpska vojska oslobodila Split od Italijana 1918 godine? U to vreme još nije bila stvorena Jugoslavija. Ta dvojica srpskih budala koji su to odobrili su...bolje da ne kažem, ali obojica tih idiota imaju i danas svoje bulevare i trgove u Beogradu i širom Srbije. I zašto se onda mi Srbi čudimo ponašanju ustaša, odnosno Hrvata...znate onu narodnu: "Pomozi sirotu, za svoju sramotu".

Voja

pre 2 godine

Kada smo ih razbili nisu tako pevali bežali su glavom bez obzira.

Aleksandar Neveliki

pre 2 godine

A kad ste nas to ,,razbili,,?????????????????????????????

Drakula

pre 2 godine

E to jos osamdesete u nov zagrebu bio kod ujaka mog,samo pevali vec krv srpskig sina,bila lepa uspavanka,krvnici do veka,jadni...male Zeke

zoran

pre 2 godine

"Oj, Slobo šalji nam salate, biće mesa klaćemo Hrvate.!" - pevalo se u Vukovaru..neki četnici pijani sa crnim zastavama.

branko1

pre 2 godine

Ej usra*ci iz Splita,da vam zapad i SAD ne pomogose, popili bi vi "onu stvar" a ne nesto drugo

vojislav

pre 2 godine

nas srbin nestao pred novu godinu samo jednom je bilo objavljeno u stampi i vise nikada ,dok ustaskog sina traze intezivno 3 meseca ,srbija im pomogla sa vakcinama i pitam se bre kada cete se opametiti stoko srpka ,oni oce da siluju i ubiju srpsku decu gde je sada nota ustaskom konzolu u beogradu,proterati ga iz drzave pod hitno ili ce biti zapaljen u ustaskoj ambasada

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17