• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/b92

05.05.2021

15:36

"SRBE NA VRBE" U HERCEG NOVOM! Novi sramni ispad MRŽNJE u Crnoj Gori!

Balkan

"SRBE NA VRBE" U HERCEG NOVOM! Novi sramni ispad MRŽNJE u Crnoj Gori!

Podeli vest

Koalicija "Ni levo, ni desno. Pravac Novi" saopštila je da je ispisivanje neprimerenih grafita nastavljeno u Herceg Novom. Tamo je na kući Ilića ispisana uvredljiva poruka upućena Srbima.

 

"Šovinističke akcije i pirovi, svojstveni civilizacijskim suterenima, nikako gradovima bogate kulture i tradicije, a kakve su se desile pre neki dan u Kotoru, tribalnim skrnavljenjem crkve sv Nikole u Kotoru, nastavljene su u Herceg Novom, ispisivanjem mrziteljskih grafita na kući Ilića od strane struktura koje se nalaze suprotno od svih kulturnih i duhovnih vrednosti do kojih se čovečanstvo uzdiglo tokom svog trajanja", navode u saopštenju.

Iz ove koaliicje tvrde da "DPS sa svojim pomagačima sa suprotnog pola političke scene svim silama pokušava da u Herceg Novi, inače prepoznat po tome što je miran grad, unesu svađe i netrpeljivost u kojima sami najbolje mogu da se snalaze i politički preživljavaju".

"Pozivamo građane Herceg Novog i Crne Gore da im to ne dozvole. Pozivamo građane Herceg Novog i Crne Gore da prezru oba ekstrema u Crnoj Gori čiji rukopis prepoznajemo u svim porukama mržnje, ma prema kome da su upućene", kazali su iz koalicije.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Herceg

pre 2 godine

Žalosno je što su Nikšićani (ako je riječ o njima) koji su iz Stare Hercegovine prigrlili parole i mržnju hrvatskih ustaša. To znači da mrze svoje pretke tj. da su autošovinisti.

Crni RS

pre 2 godine

Смрсдови једни црногорски јебо вас Мило

Srba

pre 2 godine

Jel oni nas zovu da dodjemo na letovanje , da smo braca. Daleko im lepa kuca. Mi njima vakcine oni nama kanap. Jadna im majka.

Bane

pre 2 godine

Ako Srbi nasednu na ovu foru iz Hrvatske (kasnih osamdesetih) desit ce se sukob,a to je upravo ono sto Milo prizeljkuje kako bi osigurao svoju vlast dok ne umre.

Drago

pre 2 godine

Eto nam sad Srbi pa lepo sad pravo na Crnogorsko primorje na odmor. Dali postoji toliko nenormalan gradjanin Srbije da i pored ovakvih parola ode da letuje u Crnu Goru !

Bane

pre 2 godine

Proterati svu crnogorsku gamad iz Srbije i oslobodit Srbiju najvećih govana na svetu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija