• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

18.05.2021

10:18

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK HAOSA U BRČKOM! GOLFOM ULETEO U KAFIĆ - Pogazio ljude, pa pobegao! /VIDEO/

Balkan

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK HAOSA U BRČKOM! GOLFOM ULETEO U KAFIĆ - Pogazio ljude, pa pobegao! /VIDEO/

Podeli vest

Jedna osoba je preminula nakon što je vozač golfa, pod još uvek neutvrđenim okolnostima u nedelju oko 19:50 sati izazvao je saobraćajnu nesreću, kada je vozilom sa glavne saobraćajnice udario u letnju baštu jednog kafića u mestu Gornji Rahić kod Brčkog

Nakon nemilog događaja, vozač je ušao u automobil i udaljio se sa mesta nesreće, međutim policija ga je nedugo nakon toga uhapsila. Kako su naveli iz policije, reč je o 25-godišnjem Č. E. iz Maoče, nastanjen u Rašljanima, prenosi "Klix".

Iz Policije Brčko distrikta su precizirali da je u ovoj saobraćajnoj nesreći povređeno više osoba u letnoj bašti ugostiteljskog objekta, te da je jedna osoba zadobila teške telesne povrede od kojih je u toku noći preminula u bolnici.

- Na mestu događaja je pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta izvršen uviđaj, a uhapšena je osoba Č. E. zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju i krivično delo teška krivična dela protiv opšte sigurnosti ljudi i imovine, a u vezi sa krivičnim delom izazivanje opšte opasnosti - precizirala je portparol Policije brčko distrikta Dževida Hukičević.

Č. E. će uz izveštaj o počinjenim krivičnim delima biti predat u dalju nadležnost Tužilaštva Brčko distrikta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija