• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.06.2021

11:21

KRIVOKAPIĆ TAJNO PROVODI VREME SA MILOM! Mandić: Na dobrom je putu da ponese ŽIG IZDAJNIKA!

Balkan

KRIVOKAPIĆ TAJNO PROVODI VREME SA MILOM! Mandić: Na dobrom je putu da ponese ŽIG IZDAJNIKA!

Podeli vest

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić izjavio je danas da se od krize vlade i parlamenta nije čuo sa premijerom Zdravkom Krivokapićem, jer je, kako kaže, on u poslednje vreme više javno i tajno sa predsednikom Milom Ðukanovićem, a rezultat tih njihovih sastanaka su upravo odluke donete u crnogorskom parlamentu

Mandić je gostujući u Jutarnjem programu Pinka rekao da sa ove distance, pobeda nad Ðukanovićem režimom ostvrena na prošlogodišnjim izborima, ništa nije promenila.

- Crna Gora je i dalje platforma i alat u rukama srpskih neprijatelja i dominantno napad na Srbiju - jasan je Mandić.

Smatra da obnavljanje nekih tema poput Srebrenice nije slučajno.

Podsetio je da je Crna Gora već jednom bila platforma za napad na Srbiju i istakao da je srpski narod u toj državi ogorčen najviše na ljude koji su, dodao je, zahvaljujući snazi srpskog narod i talasu veličanstvenih litija došli na vlast.

Govoreći o Krivokapiću, Mandić kaže da se on pokazao drugačijim od onog hrišćanina kakvim se predstavljao u vreme izborne kampanje.

Dodao je da je Krivokapić na jednom sastanku sa ljudima koji su ga doveli na vlast rekao:"Hvala vam za ništa".

Foto: Tanjug

Andrija Mandić

- I onda kada vidite takav odos prema ljudima koji su mu pomogli da uđe u istoriju kao predsednik Vlade Crne Gore, izanalizirate ove postupke gde se nosi žig izdajnika koji nije lako nositi....Krivokapić je na dobrom putu da taj žig postvi tako snažno na svoje čelo da mu ga niko ne može obrisati - naveo je Mandić.

Taj žig izdajnika, ističe, nije lako nositi.

- Nisu ga lako nosili ni Sekula Drljević ni Novak Kilibarda, koji je Drljevićev naslednik - kaže Mandić.

Sada je, ističe, jasno i zašto predstavnicima srpskog naroda nije bilo dozvoljeno da bude deo nove crnogorske vlade.

A, što se rada nove vlade tiče, Mandić kaže da za proteklih 200 dana i obećanja premijera da će Crnom Gorom "teći med i mleko", imamo ekonomsku katastrofu i brukanje.

Za rezoluciju o Srbrenici, koja je tako lako uvojena prošle sedmice u crnogorskom parlamentu, Mandić ističe da će još laganije da prođe u Prištini i Tirani.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan63

pre 2 godine

Nije nikakvo iznenađenje, a ni prvi put, da neki, kao, najvatreniji Srbi u CG prodaju veru za večeru i kao konvertiti počnu da guslaju staru antisrpsku priču. Sekula Drljević, Novak Kilibarda, Milo Đukanović, a evo sada i Zdravko Krivokapić i Bečić. To su ljudi bez integriteta, časti i lako potkupljivi, alavi na vlast i privilegije, drski prema svojim sunarodnicima, a snishodljivi prema zapadnim šaptačima. Da Krivokapić ima imalo časti, posle onoga što su mu poručili patrijarh i mitropolit, kao i srpski narod u CG čijim je glasovima ustoličen za premijera, dao bi ostavku već danas. Ali vlast je čudo.

Dragi

pre 2 godine

Zašto da podnese ostavku, kad ima 2/3 podršku u Parlamentu CG? Od 81 poslanika, 54 su glasali za rezoluciju i za smjenu Leposavića.

Milan63

pre 2 godine

Zato što nisu došli na vlast glasovima DPS-a i Bošnjaka, već, pored svojih, i glasovima DF-a koji su izigrali i ponizili u Parlamentu CG. Bečić i Abazović, koji su se pre izbora kleli da neće praviti bilo kakvu koaliciju sa Đukanovićem, upravo su to uradili, a odbacili svog najvećeg koalicionog partnera. To se u politici ne oprašta, a posledice su vidljive. Ni vlada, ni Parlament CG, formirani posle pobede na izborima, nemaju više legitimitet. Ako zbog opstanka uđu u otvorenu koaliciju sa DPS-om, valjda je jasno da za to narod nije glasao.

deda Raša

pre 2 godine

On je taj ŽIG davno dobio, dobio ga pre nego što je došao na ovu funkciju. Dadoše mu ga amerikanci, baš kao i kauboji govečetu, sa usijanim predmetom a nikad se ne može izbrisati. On sprovodi naloge amera i najveća je ulizica u istoriji CG.

milankukic

pre 2 godine

oidrzavam i milana63 i rasu a svi su trebali biti svesni da je to farsa jer ako nsu hteli D.F.u vladu onda kao najvecu opozicionu stranku trebaliu su da vode skupstinu a ne da je prepuste onom BECICU jer taj bi prodao sve za pare

zoran

pre 2 godine

U Srbiji svako svakoga proglasi izdajnikom...svi su izdajnici - po Šešelju

Baki

pre 2 godine

Nije na putu nego je neprijatelj Srba broj 1 . Veće neprijatelj po Srbe je i od albanaca i hrvata. Mora mu se zabraniri ulazak u Srbiju isto tako i njegovoj rodbinini i familiji . Onima koji su mu u Srbiji pod hitno ih ispratiti u crnu goru i nima zabraniti ulazak u Srbiju .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija