• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/borba.me

01.07.2021

12:05

PISMO HRVATSKOG ISTORIČARA KRIVOKAPIĆEVIM ĆERKAMA! Šarić demolirao licemerje Zdravkovih ljubimica, posle ovoga mogu da otvore salon u Prištini, biće teško jer "VRAČAR JE SAMO U BEOGRADU"!

printscreen

Balkan

PISMO HRVATSKOG ISTORIČARA KRIVOKAPIĆEVIM ĆERKAMA! Šarić demolirao licemerje Zdravkovih ljubimica, posle ovoga mogu da otvore salon u Prištini, biće teško jer "VRAČAR JE SAMO U BEOGRADU"!

Podeli vest

Hrvatski istoričar Goran Šarić na Fejsbuku je objavio otvoreno pismo ćerkama crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića, koje, uprkos progonu Srba u Crnoj Gori od strane njihovog oca i žigosanja srpskog naroda i Srbije kao "genocidnih", imaju obraza da optužuju srpske medije za linč

Pismo prenosimo u celosti:

Krenula hajka u anti-srpskim i antiljudskim medijima, pre svega NovaS i N1 na Srbe i Srbiju zbog nepostojećeg progona ćerki premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića. Reč je o (ne)čoveku koji stoji iza rezolucije o srpskom genocidu, donacije vakcina tzv. vojsci tzv. Kosova, odbijanju potpisivanja ugovora sa SPC, a koje je potpisao sa ostalim verskim zajednicama u Crnoj Gori… duga je lista njegovih svinjarija, iako je kratko na vlasti.

Krivokapićeve ćerke su izjavile da se zbog: “hajke koja je pokrenuta u beogradskim tabloidima ne osećaju bezbedno, te da je njihova porodica izložena nezapamćenom medijskom linču”.

Evo kako Montenegrinke, NovaS i N1 zamenjuju teze. Nisu linču izloženi Srbi u Crnoj Gori u kojoj vlada njihov otac, Srbi koji čine trećinu stanovništva, a ne smeju raditi u državnim službama i nemaju ministre, koje montenegrinska skupština proglašava genocidnim, nego su ugrožene Krivokapićeve ćerke dok sa silikonskim usnama pod ful profi šminkom ispijaju koktele na Vračaru. Kako su tačno ugrožene? Plaše se da im konobar u “Vule vu” ne pljune u piće od 10 evra? Najbolje da im Srbija plati jednu rehabilitaciju na Maldivima gde će zalečiti duševne boli.

NovaS i N1 pišu da su beogradski tabloidi Krivokapića proglasili izdajnikom i čovekom koji pljuje Srbiju. Šta je pogrešno u tim konstatacijama, osim da to nisu beogradski tabloidi? Ovo nije sukob Krivokapića i beogradskih tabloida kako N1 i NovaS žele prikazati, nego Krivokapićeve-Dritan-NATO-vlade i srpskog naroda.

"Iz ljubavi u Beogradu"

“O svemu smo obavestile institucije koje se bave bezbednošću u Crnoj Gori.” kažu sestre Krivokapić.

Dakle, otac “prijavio” Srbiju za genocid, vi za medijski linč. Sestre nastavljaju sa patetikom: “Nas niko nije naterao da odemo u Beograd i počnemo da se profesionalno ostvarujemo, već smo to učinile iz ljubavi.”

 

 

Iz ljubavi prema čemu? Prema estetskim klinikama ili prema “Šeheru” i “Maderi”? Dok vi živite život zlatne mladeži i proseravate se u glavnom srpskom gradu, vaš otac šikanira te iste Srbe u Crnoj Gori. Niste pisali saopštenja kad je pevaljka koja je svoju karijeru poput vas izgradila u tom omraženom Beogradu, nedavno ponosno pevala Tompsonove pesme u Nikšiću?

NovaS i N1 pišu: “Podsetimo, od kada je crnogorski parlament usvojio Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, mediji pod kontrolom režima u Srbiji su svakodnevno pisali o predstavnicima vlasti u Crnoj Gori, u prvom redu o premijeru Zdravku Krivokapiću, iako je u dokumentu naznačeno da pomenuta Rezolucija nije uperena ni protiv jednog naroda.”

Mediji pod kontrolom režima? A pod čijom ste vi kontrolom? Samo medijima pod kontrolom režima smeta optuživanje Srba za genocid? Vama to ne smeta? Kažete, u rezoluciji piše da nije uperena ni protiv jednog naroda? Ima li kraja vašem licemerju? Genocid prema definiciji NE MOGU počiniti pojedinci! Zašto Krivokapić nije doneo rezoluciju o genocidu u Mosulu i rekao da to nema veze sa Amerikancima? I kako je genocid kad Srbi ubiju nekoliko hiljada muslimana u Srebrenici, a nije genocid kad Amerikanci ubiju nekoliko desetina hiljada muslimana u Mosulu?

Saveznici su u Prištini

Foto: Reuters

Zdravko Krivokapić

Sestre Krivokapić završavaju: “Trenutno smo u Crnoj Gori, a da li ćemo napustiti Srbiju i Beograd odlučićemo nakon konsultacija s porodicom i službama koje u Crnoj Gori procenjuju našu bezbednost.”

Ne znam kako ste ni do sada izdržali sa tim “genocidnim Srbima”? Kako vas ne zaboli želudac od pogleda na genocidaše dok ispijate “Aperol špric” u “Suveniru”? Šta će vam Beograd kad su Srbi takvi, imate Prištinu ili Tiranu, to su vaši saveznici.

Za koliko Srba nema mesta u Beogradu dok vi ovde “gradite karijeru”? Šta je trebala Srbija, da vas nagradi direktorskom pozicijom? Da je Srbija normalna država, svi, ponavljam svi poslanici crnogorskog parlamenta koji su glasali za rezoluciju, uključujući i članove njihovih porodica dobili bi zabranu ulaska u Srbiju.

Prvi ću podržati suočavanje srpskog društva sa svakim zločinom koji su Srbi počinili nad bilo kim, sramim se u ime svakog tog zločina (jer je za zločine, suprotno od onog što nas uče soreš-sereš intelektualci odgovoran celi narod, a krivi su pojedinci), ali ovde se ne radi o plemenitoj želji da se istraže zločini, nego o pokvarenom pljuvanju na Srbe po nalogu gazda sa zapada.

Dobro vas je otac naučio da optužujete Srbiju, ali je propustio reći da mora ima i drugde, a Vračar je samo u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Barka

pre 2 godine

Cekaj, cekaj. Ovaj gospodin je hrvatski istoricar? Hrvat koji nije u fazonu Srbi su najgori, nego realno sagleda situaciju? Ja sam u soku. Ne znam nista o njemu inace, ali po ovome sto je napisao mogu samo reci GORANA SARICA ZA PREDSEDNIKA!!!!!!! Taman da se resimo onog idiota koji trenutno glumi vlast kod nas.

deda Raša

pre 2 godine

Ajde se ti kandiduj pa da te izabere Srbija. Čovek i auto su slični - čim otkažu kočnice kreće se nizbrdo. Tebi očito kočnice ne rade ni po starim propisima.

vrapce

pre 2 godine

Ovaj Šarić ne postoji u Hrvatskoj. Gdje ste li ga našli? Na Vračaru?

popara

pre 2 godine

Lepo.spakujte stvari,pa za Prištinu.Vaš tatko tamo je popularan i ima veze,da vas zaposli.

Dragi

pre 2 godine

Hrvatski istoričar???. Ovoga vam poklanjamo. Prvi "hrvat" koji je na istok išao tražit posao. ???

Ja

pre 2 godine

Da...ovo jeste medijski linc ovih zena. Jel svaciju decu treba da osudimo za ono sto rade njihovi roditelji? One su punoletne i samostalne i nisu politicki nastrojene. A za rezoluciju su krivi oni koji su glasali za Krivokapica. Sto DF ne srusi vladu? Ps u toj rezoluciji pise da ni Srbija ni Srbi nisu krivi za genocid.

deda Raša

pre 2 godine

Ma daa, opet Srbi krivi, krivi što ne sruše vlast u CG? A kad bi i slučajno srušili tu vlast, opet bi bili krivi. A sad ja iz mog ugla, samo jedno pitanje da vam postavim, Što su napustle svoju domovinu, palme i more, i sva uživanja za koja Srbi plaćaju milione i došli u Bgd.?Da, da Milo ih naučio, a tatko podržao, da imaju veliki vrat, žive u CG a pasu u Srbiji. Ako Krivokapić ima i malo obraza i čojstva trebao bih svoju decu povući u CG a ne da Srbija plaća još i njihovo obezbedjenje. Videćemo, da li loše misli samo Srbiji ili mu je karijera pomutila razum pa ne misli ni o svom porodu.

Ja

pre 2 godine

Deda idi u park da igras sah, ionako te od septemnra opet zatvaraju i mani se ponavljanja kao papagaj "Srbi krivi". Pa i te dve su Srpkinje, tata im je Srbin, kojeg su Srbi izabrali. Naravno kada nekoga izaberes da si kriv, kada srusis kriv si, samo moras i prihvatiti odgovornost i krivicu.

Ja

pre 2 godine

Deda idi u park da igras sah, ionako te od septemnra opet zatvaraju i mani se ponavljanja kao papagaj "Srbi krivi". Pa i te dve su Srpkinje, tata im je Srbin, kojeg su Srbi izabrali. Naravno kada nekoga izaberes da si kriv, kada srusis kriv si, samo moras i prihvatiti odgovornost i krivicu.

Ja

pre 2 godine

Deda idi u park, igraj sah, nisi razumeo komentar. Ove dve devojke su Srpkinje.

Srba

pre 2 godine

Koliko me pamcenje sluzi, a hvala bogu za sada je tako, TATINA CERKA se i te kako eksponirala politicki. Sijala je od srece pored tate nakon izbora. Ne pada iver daleko od klade. Kako se prvo ne pozalise nasim ustanovama nego bas svom velikom tati i CG sluzbama. Zasto mu ne rekose da ne pljuje po onima koje je prevario jedva cekajuci da dodje na vlast i da vlada po Milovim i Dritanovim naredbama?

Milan63

pre 2 godine

Nije to ni prvi ni poslednji slučaj da oni ili one koji ili koje prave karijeru i mlate novac u Beogradu govore sve najružnije o Srbiji. Nije toliko problem u njima, već u nama što previše dopuštamo da svaka šuša govori najpogrdnije o Srbiji kada joj i kako odgovara. Širok je svet. Ako im nije dobro u Beogradu, neka idu u Zagreb ili Tiranu. Tamo je lepše i bolje, zar ne!?

Ja

pre 2 godine

Ove zene su Srpkinje i nisu nista lose rekle o Srbiji, ne spinujte.

milankukic

pre 2 godine

svak cast Gorane sa njima treba tako i razgovarati a da bi doneli odluku dali da se vrate u Srbiju mislim da nebi jer sta ce oni u drzavi koju je njihov babo proglasio za genocidnu

Rade

pre 2 godine

Ne samo Šarić već i drugi mladi hrvatski istoričari zaslužuju pažnju jer misle svojom glavom a ne po narudžbi ,

DjedNEmed

pre 2 godine

Aj vas dve u Kamenare ,Lepetane , Kokote ( gornje ili donje) aktivirajte guvno i uzivajte u slobodi.

Verka

pre 2 godine

Bravo Gorane,svaka ti je na mestu,Izroda i smradova ima svuda, a najvise na ovim Balkanskim prostorima.isti smo Narod. i svi smo mi iste Gore List.Ziveli.

master

pre 2 godine

Ovo nije prvi put da se cuje/cita Gorana Sarica, jednog normalnog coveka, istoricara, ali netreba biti istoricar da bi video sta se desava u CG i sada sa cerkama Krivokapica, treba da imaju isti tretman kao srbi u CG, i da se tretiraju kao deca IZDAJNIKA, kojima treba zabraniti ulaz u Srbiju isto kao Barjaktarevickoj. Gorane Saricu, svaka ti je na mestu, steta sto mi nemamo u Srbiji ljude koji ce poceti da se bube i da podju tvojim koracima.

dera

pre 2 godine

KUCI , pa tamo prodavajte m.da za bubrege . Prikljucile se po tatinom nalogu da opljuju Srbiju , ako nije tako onda pravite problem svome ocu jer dajete izjave koje kvare odnose , kako god glupost je vas zastitni znak . Nego ajte kuci , ili jos bolje udajte se za nekog Kurtija ili nekog drugog sladoledziju , vi ste sad vasi pa da se tako ucvrste bratski odnosi .

Normalac

pre 2 godine

Samo maloumnik ne vidi na čijem platnom spisku je autor. Gorećete u paklu svojih manipulacija.

NN

pre 2 godine

Pošto se ne osećate sigurno u Beogradu kod nas genocidnih najbolje bi bilo,zbog vas da biznis premestite u Prištinu ili Sarajevo.Bićete svoj na svom.

Mikki

pre 2 godine

Kakvo milogorsko foliranje. Nigde one nisu otišle, osim na letovanje. I ja ću da napustim Beograd ( na deset dana). Eto njih u septembru, kao eto .,....

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Veliko postovanje Goranu, pratim njegov rad i ne mogu da ne kazem, ,,Bog ga pozivio jos dugo, dugo!,,

Milutin

pre 2 godine

Eto savet za srbiju šta da se radi sa crnogorskim poslanicima i njihovoj rodbini u srbiji zbog rezolucije o stebrenici.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija